ÖTV-KDV indirimi için son gün 30 Haziran

Çerkezköy'lü esnaflar Enflasyonla Mücadele kapsamında sürdürülen ÖTV-KDV indirimlerinin 30 Haziran'da sona ereceğini kaydederek, vatandaşların bu tarihe kadar ihtiyaçlarını daha ucuza karşÄ?

Çerkezköy 17.06.2019 17:55:00 0
ÖTV-KDV indirimi için son gün 30 Haziran

Çerkezköy’de enflasyonla mücadele kapsamındaki ÖTV-KDV indirim kampanyasına bir çok esnaf   esnafın katıldığını ve 30 Haziran tarihinde sona erecek bu indirim kampanyasından yararlanamayan ihtiyaç sahibi vatandaşların yararlanmalarını istediler.

ESNAF ÜZERİNE DÜŞENİ YAPTI

Enflasyonla Topyekün Mücadele’de Çerkezköy'de birçok esnafın kampanyaya daha ilk günden itibaren bir çok esnafın katılarak destek verdiğini belirten Zümbül Oto Lastik bayii sahibi Ali Zümbül “ Oto lastik satıcısı olarak biz Enflasyonla Mücadele kapsamında ülke genelinde başlayan ÖTV-KDV indirim kampanyasına destek vermeye başladık ve bu kampanya ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız indirimli olarak ihtiyaçlarını karşılamış oldu. 30 Haziran’da  sona erecek bu kapmanda kapsamında yararlanamayan var ise  yararlanmalarını  istiyoruz. Bu kapmanla ile birlikte her marka oto lastik çeşitlerinde indirimli satışlarımız 30 Haziran akşamına kadar devam edecek. Bu kampanyaya  katılan esnaflarımız üzerine düşeni yaptığına inanıyorum” dedi.

PİYASALARI HEREKETLENDİRDİ

ÖTV KDV indirimlerini değerlendiren Ekonomi Ticaret BOSCH bayii Doğan Küçükkısa,”Özellikle ÖTV KDV indirimi yeni ev kuracaklar ile eski eşyalarının iş görmez duruma gelmesi ile yeni alacak olan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını daha ekonomik şekilde karşılamaları bakımından çOk faydalı olmuştur. Tabili  bu durum piyasaları olumlu şekilde  de etkileyerek hareket geçirdi” dedi.

KAMPANYA  ESNAFA OLDUĞU GİBİ EKONOMİSİNEDE KATKI SAĞLADI

Bellona Bayii, Ethem Güneş’te, “Enflasyonla mücadele kapsamında geçen yıl başlayan ve daha sonra iki kez uzatılan ÖTV KDV indirim kampanyaları hem ekonomimize  hem de üretici ve satıcılara hareket kazandırmıştır. 30 Haziran 2019 tarihinde sona erecek olan ÖTV KDV indirimleri sona ermeden ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını karşılamalarını bekliyoruz. Satışını yaptığımız ürünlerin hepsi 2018 fiyatları ile ve üstelik yüzde 30-40’a varan indirimlerle yapılmaktadır. Doğruyu söylemek gerekiyorsa bu kampanya satışlarımızı olumlu etkiledi ve ayni zamanda kampanya ülke ekonomisine de katkı sağladı” dedi.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10