En baba tavlacılar belli oldu

Çerkezköy Belediyesi tarafından Babalar günü dolayısıyla "En Baba Tavlacıları Arıyoruz" sloganı ile düzenlediği tavla turnuvası sona erdi. Birbirinden çekişmeli karşılaşmaların oynad

Çerkezköy 17.06.2019 20:06:00 0
En baba tavlacılar belli oldu

Çerkezköy Belediyesi tarafından Pazar günü Kapalı Pazar otopark üzerinde gerçekleştirilen tavla turnuvası birbirinden zorlu maçlara sahne oldu.

 

AKAY’DA TURNUVAYA KATILDI

 

Çerkezköy Belediyesi tarafından Babalar günü dolayısıyla “En Baba Tavlacıları Arıyoruz” sloganı ileDüzenlediği turnuvaya 64 vatandaş katıldı. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın da katıldığı turnuvada rakiplerini teker teker mağlup eden Burhan Kımık ve Çağatay Çiçeklitaş finale yükseldi. Final maçını 5-2 mağlup eden Çağatay Çiçeklitaş birinci olurken, Burhan Kımık ikinci ve  İbrahim Halil Çabuk da 3’üncü oldu.

 

 

TAVLA TAKIMI HEDİYE EDİLDİ

 

Ödül töreni öncesi konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ Öncelikle tüm babaların Babalar Günü’nü kutluyorum. Babalar Günü’ne özel düzenlediğimiz turnuvamıza katılan herkese teşekkür ediyor; turnuvada dereceye girenleri de tebrik ediyorum. Daha geniş katılımlı turnuvalarda buluşmak ümidiyle, herkese saygılarımı sunuyorum” açıklamasında bulundu. Akay’ın konuşmasının ardından turnuvada ilk üçe giren Çağatay Çiçeklitaş, Burhan Kımık ve İbrahim Halil Çabuk’a kupa, madalya ve birer adet tavla takımı hediye edilirken; turnuvaya katılan herkese de katılım belgesi verildi.

 

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10