69 mezuna görkemli veda

Özel Gülerçin Koleji bu yıl düzenlediği geleneksel mezunlar buluşması ve geleneksel pilav günü mezuniyet töreninde 10'uncu mezunlarını verdi. Ortaokul ve lise öğretim yılını başarı ile ta

Çerkezköy 18.06.2019 18:39:00 0
69 mezuna görkemli veda

Okulun konferans salonunda düzenlenen programa Kapaklı Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, Gülerçin Koleji kurucusu Bülent Gülerçin,okul Müdürü Ömer Kürklü, okul öğretmenleri öğrenciler ve veliler katıldı.

 

BEĞENİ İLE DİNLENDİ


Konferans salonunda gerçekleşen mezuniyet öncesi titizlikle hazırlanan kokteyl davetlilerin beğenisine sunuldu. Kokteyl esnasında Gülerçin Anadolu Lisesi Soğuk Bir Şeyler adlı Alternatif Rock grubunun konseri beğeni ile izlendi. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmaları Okul Müdürü Ömer Kürklü, Gülerçin Koleji Kurucusu Bülent Gülerçin ve Kapaklı Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz gerçekleştirdi.

 

PLAKET TAKDİM EDİLDİ

 

Konuşmaların ardından Okul Aile Birliği üyesi Funda Durak’a çalışmalarından dolayı Deniz Gülerçin tarafından plaket takdim edildi. 2018-2019 eğitim-öğretim yılı ortaokul mezunları adına Bengisu Bozkaya  Gülerçin Anadolu Lisesi mezunları adına Nilay Özcan duygularını paylaşarak arkadaşlarına destek oldu.  2017-2018 eğitim-öğretim yılı Gülerçin Ortaokulu mezunları adına Tekirdağ Fen Lisesinde okuyan Azra Bıltır, 2015 -2016 eğitim-öğretim yılı Gülerçin Ortaokulu mezunları adına Vefa Lisesinde okuyan Elif Eylül Adalı, 2014- 2015 eğitim-öğretim yılı Gülerçin Ortaokulu mezunları adına İstek Vakfı Semiha Şakir Anadolu Lisesinde okuyan Özge Özkan, 2012-2013 eğitim-öğretim yılı Gülerçin Ortaokulu mezunları Boğaziçi Üniversitesinde Endüstri Mühendisliği okuyan Oya Hoban, 2011 -2012 eğitim-öğretim yılı Gülerçin Ortaokulu mezunları adına İstanbul Altınbaş Üniversitesinde Diş Hekimliği okuyan Özge Sağlam ve 2017- 2018 eğitim-öğretim yılı Gülerçin Anadolu Lisesi mezunları adına Orta Doğu Teknik Üniversitesi ODTÜ ‘de İngilizce Psikoloji Bölümü okuyan Sude Tezeroğulları konuşma gerçekleştirdi.

 

 

KÜTÜĞE İSİMLERİNİ ÇAKTILAR

 

Konuşmaların ardından 10.yıl anısına video gösterimi yapılırken, daha sonra ise 8’inci sınıf öğrencileri 7’inci sınıf öğrencilerine flama ve bayrak devri yapıldı. Gülerçin Koleji 8.sınıf öğrencisi Yağız Yılmaz flamayı 7.sınıf öğrencisi Kağan İşçan’a, 12.sınıf öğrencisi Mustafa Kerem Danışmaz bayrağa 11.sınıf öğrencisi Umut Sarı’ya devretti. Heyecan dolu dakikaların yaşandığı mezuniyet töreninde Okul Müdürü Ömer Kürklü ortaokul ve lise birincisini açıkladı. 2018-2019 eğitim-öğretim yılının birincisi olan 8.sınıf öğrencisi Mine Uslu ve 12.sınıf öğrencisi Nurselin Kasnak isminin yazılı olduğu dönem rozetini kütüğe çaktılar.

 

69 ÖĞRENCİ MEZUN OLDU

 

Gülerçin Koleijinden ortaokuldan 56, liseden ise toplam 13 öğrenci mezun oldu. Mezun olan öğrencilere diplomaları ve hediyelerini protokol üyeleri takdim etti.  Diploma töreni sonunda öğrenciler keplerini alkışlar eşliğinde havaya atarken, mezun olan öğrencilerin aileleri ise çocuklarının mutluluğuna ortak olarak okul yöneticileri ile fotoğraf çektirip günü ölümsüzleştirdiler.

 

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10