Fuhuş işkencesinden polis kurtardı

Çerkezköy'de bir evde Whatsapp üzerinden müşteri bulunarak zorla fuhuş yaptırıldığı belirlenen üç yabancı uyruklu kadın kurtarılırken, kadınlara fuhuş yaptırdığı iddia edilen A.S

Çerkezköy 22.06.2019 00:28:00 0
Fuhuş işkencesinden polis kurtardı

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan bir sitedeki yabancı uyruklu kadınlara zorla fuhuş yaptırıldığı ihbarı aldı. Polis yaptığı çalışmada, H.K., adlı kişinin Whatsapp üzerinde müşteri bulduğunu, kendisine de Özbekistan uyruklu A.U.'nun yardım ettiğini belirledi. Eve operasyon düzenleyen polis, zorla fuhuş yaptırılan yabancı uyruklu 3 kadının kurtarırken, paraları topladığı belirlenen Özbek uyruklu A.U.'yu ise gözaltına aldı.

 

“WHATSAPP ÜZERİNDEN MÜŞTERİ BULUYORMUŞ”

 

Fuhuştan kurtarılan yabancı uyruklu kadınlar sağlık kontrolünden geçirilirken, kadınlardan G.K  "Müşteriler H.A., tarafından Whatsapp üzerinden çağırılıyordu. Paranın yarısı bana yarısı da H.A.'ya gidiyordu. A.U. ise müşterilerle görüşme yapıyordu" dedi. Kadınlar işlemlerinin ardından Tekirdağ İl Göç İdaresi'ne teslim edilirken, gözaltındaki A.U’nun ise emniyette soruşturması sürüyor. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise firarda bulunan bir diğer şahıs H.K’yi yakalamak için de geniş çaplı soruşturmasını sürdürüyor.


Haber/Faik Onur KAYAÇerkezköy’de bir evde Whatsapp üzerinden müşteri bulunarak zorla fuhuş yaptırıldığı belirlenen üç yabancı uyruklu kadın kurtarılırken, kadınlara fuhuş yaptırdığı iddia edilen A.S isimli şahıs ise Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Kadınlar hastanedeki işlemlerinin ardından Tekirdağ İl Göç idaresine teslim edilirken, polis diğer şahıs H.K’yi yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı.


0282 726 91 91
0282 747 65 10