Yüksel: Halkımızın her zaman yanındayız

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, ilçe genelinde faaliyet gösteren derneklerin gerçekleştirdiği etkinliklere katılarak, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Ergene 24.06.2019 15:48:00 0
Yüksel: Halkımızın her zaman yanındayız

ETKİNLİKLERE KATILDI

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel hafta sonunda Ergene Samsunlular Derneği Bolluk Aşı, Ergene Kars Ardahan Iğdır ve Ergene Erzincan Tunceli Bingöl Derneklerinin düzenlemiş olduğu etkinliklere katıldı. Düzenlenen etkinliklere Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in yanı sıra Ergene Belediye Başkan Yardımcıları Yüksel Baydarlı ve Mehmet Cebeci, Ergene Belediyesi Meclis üyeleri ile CHP Ergene İlçe Başkanı Mustafa Ulusoy’da katıldı.

 

“HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ”

 

Piknik şölenlerinde vatandaşlarla bir araya gelen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel “ Sevgiyle çıktığımız hizmet yolculuğumuzda vatandaşlarımızın her zaman yanında olacağız’ “diye konuştu. Yüksel ‘ Birlik ve beraberliğin yansıması olan derneklerin  havaların ısınmasıyla birlikte düzenledikleri piknik etkinlikleriyle kardeşliğin dostluğun kanıtını oluşturmaktadır.  Bizlerde sevgiyle çıktığımız hizmet yolculuğumuzda vatandaşlarımızın her daim yanında olmayı görev edinerek, halkımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Birliğin, beraberliğin ve kardeşlik duygularının artarak devam ettiği ilçemiz genelinde daha nice güzel etkinlilerde bir arada olmanın mutluluğunu paylaşacağız’ dedi.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10