LGS Türkiye birincileri ödüllendirildi

Yaklaşık 1 milyon ortaöğretim öğrencisinin heyecanla beklediği Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınavın sonuçları dün açıklanırken, Çerkezköy Tepe Ortaokulu öğrencilerinde

Çerkezköy 24.06.2019 17:44:00 0
LGS Türkiye birincileri ödüllendirildi

LYS sınavında sorulan bütün soruları cevaplayarak LYS Türkiye birincileri arasında yer alan Çerkezköy’lü İsmail Arda Ergene ve Utku Asutay öğretmenleri ve aileleri ile birlikte mutluluklarını Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ile paylaştılar.

 

“ÇERKEZKÖY’ÜN YILDIZLARINA İKİ YILDIZ DAHA KATTIK”

 

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş LYS sınavlarının dün açıklanmasının ardından sorulan tüm soruları cevaplayarak Türkiye birincileri arasında yer alan İsmail Arda ve Utku Asutay’ı makamında ağırladı. Çerkezköy’ün yıldızlarına iki yıldız daha kattıklarını kaydeden İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş “ İki öğrencimizi bugün açıklanan LYS sınavında tüm soruları cevap vererek tam  puan almışlardır. Öğrencilerimize,ailelerine bu başarıda emeği geçen ilkokuldan bu yana öğretmenlerine ve okul idaresini kutluyorum. Sayın Bakanımız Ziya Selçuk ilçemizi ziyaret ettiğinde kendi tasarladığı ürünlerden oluşan sergisi ile bakanımızı karşılayan ve hediye takdim eden öğrencimizdir” dedi

 

 

ABBAN MAKAMINDA TEBRİK ETTİ

 

Ziyaretin ardından öğrenciler İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, okul müdürü Ercan Ögeday, müdür yardımcıları Çiğdem Özer, Uğur Balkan, sınıf öğretmenleri Dilay Civelek Avukan, Nalan Tavan ve aileleriyle birlikte Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban’ı ziyaret ettiler. Sınavda tüm soruları cevaplayarak Türkiye birincisi olan iki öğrenciyi kutlayan Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban “ Allah yolunuzu açık etsin. Bu başarı ile bizleri gururlandırdınız. Başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

 

 

KÜÇÜK ALTINLA ÖDÜLLENDİRİLDİ  

 

Kaymakam Abban’ın ‘ Hangi okulları tercih edeceksiniz’ sorusu üzerine öğrenciler “ Öncelikle meslek kariyerimize ilişkin bize en iyi eğitim verebilecek okulu ve sosyal alandaki başarılarımızı da artıracak bir okul istiyoruz. Bu konuda tercihimiz Galatasaray  Lisesi veya İstanbul Erkek Lisesi olacak” dedi. Konuşmaların ardından Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban başarılı öğrencilere birer adet çeyrek altınla ödüllendirdi. Okul Müdürü Ercan Ögeday ise öğrencileri ile gurur duyduklarını kaydederek,  başarısında  pay sahibi olan öğretmenleri Dilay Civelek, Nalan Tavan başta olmak üzere tüm emeği geçen öğretmenlere ve ailelerine teşekkür etti.

 

Haber/Seyit SÜREN

  


 


0282 726 91 91
0282 747 65 10