Görev yeri değişen hakim ve savcılar onuruna yemek

Çerkezköy Adliyesinde görev yapan ve yaz kararnamesi ile tayinleri çıkan 9 hakim ve 4 Cumhuriyet savcısı için önceki akşam adliye personeli tarafından Yalı Restaurantta veda yemeği gerçekleştirildi.Tayini ç

Çerkezköy 26.06.2019 14:07:00 0
Görev yeri değişen hakim ve savcılar onuruna yemek

Önceki akşam19.00-22.00 saatleri arasında Yalı Restaurant’ta düzenlenen veda yemeğine Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcısı Güngör Karakoç, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Murat Yiğiter, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Örenci, Çorlu Adalet Komisyonu Başkanı Kadriye Atalay Kahraman, Tekirdağ Baro Başkanı Sedat Tekneci, Çorlu Adalet Komisyonu Üyeleri, Kapaklı Emniyet Müdürü Yaşar Terzioğlu, Kapaklı Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Fevzi Bayram, Çerkezköy Adliyesi’nde görevli hakim ve cumhuriyet savcıları, Tekirdağ Barosu Başkan Yardımcısı Egemen Gürcün, Çerkezköy Adliyesi Yazı İşleri Müdürleri, baro temsilcileri, avukatlar ve adliye personelleri katıldı.

 

 

“ÖZVERİLİ ÇALIŞMALARA BİZZAT ŞAHİT OLDUM”

 

Yemekte konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Örenci,2019 yılı yaz kararnamesi ile tayini çıkan meslektaşlarını uğurlamak için bir araya geldiklerini kaydetti. Örenci” Tayini çıkan sayın meslektaşlarımızın Çerkezköy Adliyesi’nde adalet hizmetine yaptıkları katkılara, yaptıkları özverili çalışmalara bizzat şahit oldum. Kendilerine bu yönden de teşekkür ediyorum. Birçok arkadaşımız burada mesleğe başladı, burada mesleği tanıdı. Kendileri şuanda ilk tayin olmanın heyecanını yaşıyorlar. Bu heyecanı biz de zamanında çok yaşadık. Bazen tedirgindik, bazen korku içindeydik. Ama yeni gittiğimiz yerlerde her zaman memnun kaldık. Her yerde Türk milleti vardı. Onlara adaleti götürmek gayesi vardı” diye konuştu.

 

 

“HAKLARINI HELAL ETSİNLER”

 

Örenci “ Bu gaye doğrultusunda bu görevi layıkıyla yapmaya çalıştık. Bundan dolayı da hiçbir zaman yıpranmadık. Başarılı bir şekilde görevimizi yaptık. Hiçbir zaman da gocunmadık. Arkadaşlarımın da gittikleri yerlerde bu hizmeti en iyi şekilde yürüteceklerine, birlikte çalıştığımız süreçteki davranışlarından ve tavırlarından dolayı emin olduğumuzu belirtmek istiyorum. Kendilerine yeni hayatlarında, yeni meslek yerlerinde başarılar diliyorum. Çalıştığımız süre boyunca kendilerine karşı bir kusurumuz olmuşsa affola. Haklarına girmişsek haklarını helal etsinler. Varsa bizden yana hakkımız helal olsun. Hepsine başarılar diliyoruz” açıklamasında bulundu.

 

9 HAKİM 4 SAVCIYA PLAKET TAKDİM EDİLDİ

 

Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Örenci’nin konuşmasının ardından Samsun Adliyesi’ne hakim olarak atanan Zerrin Sağlık Baran, Osmaniye/Kadirli Adliyesi’ne Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı olarak atanan Murat Kocacık, Şanlıurfa Adliyesi’ne hakim olarak atanan Esin Kuşçu Ata, Gebze Adliyesi’ne hakim olarak atanan Ümit Yüksel ve Rabia Sultan İpek Sarıtaş, Bakırköy Adliyesi’ne hakim olarak atanan Onur İskender, Bitlis Adliyesi’ne Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı olarak atanan Aykut Gönül, Bitlis Adliyesi’ne hakim olarak atanan Merve Gönül ve Şanlıurfa Adliyesi’ne hakim olarak atanan Emrah Birinci’ye, İstanbul Anadolu Adliyesi’ne atanan Cumhuriyet Savcısı Edip Emre Gürol, Şanlıurfa Adliyesi’ne atanan Cumhuriyet Savcısı Güray Ataş, Adana Adliyesi’ne atanan Cumhuriyet Savcısı Uğur Ateş, Şanlıurfa Adliyesi’ne atanan Cumhuriyet Savcısı Reşat Bayraktar’a da protokol üyeleri tarafından plaket ve çeşitli hediyeler takdim edildi. Plaket töreninde kısa konuşma gerçekleştiren hakim ve cumhuriyet savcıları Çerkezköy’de güzel Anıllar biriktirdiklerini kaydettiler.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10