Bu yıl 4'üncüsü gerçekleştirelecek

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 2015 yılından bu yana düzenlen ve geleneksel hale gelen Hasat Bayramı'nın dördüncüsü bu yıl 1 Temmuz'da gerçekleştirilecek. Tekirdağ Büyük?

Tekirdağ 26.06.2019 16:57:00 0
Bu yıl 4

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, çifçilerin yıl boyunca verdikleri emekleri düzenlediği Hasat Bayramı, bu sene 1 Temmuz’da Çorlu ilçesinin Seymen mahallesinde gerçekleşecek. Hediye çekilişi, çeşitli ürünlerin sergilendiği stantların yer alacağı Hasat Bayramında vatandaşlar, gerçekleşecek olan konser ile de eğlence dolu bir gece yaşamış olacaklar.

 

“AMACIMIZ ÇİFTÇİMİZE DESTEK OLMAK”

 

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’deki büyükşehirler arasında tarıma en büyük desteği sağlayan belediyelerin başında geldiğini kaydederek “ Tarım, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli vizyonları arasında geliyor. Bunda Tekirdağ'ın çok verimli topraklara sahip olmasının ve birçok tarım ürününü yetiştirebiliyor olmasının da etkisi büyük. 2019 yılında dördüncüsünü düzenlediğimiz Hasat Bayramı'nda da amacımız hem Tekirdağ'ın tarımda ne kadar önemli bir şehir olduğunu göstermek hem de çiftçimize destek olmaktır. Ben tüm vatandaşlarımızı Hasat Bayramı'na bekliyorum." Dedi.

 

Haber/Melek ELMA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10