Taşımacılığı masaya yatırdılar

Tekirdağ olmak üzere komşu il ve ilçeler arasında bakanlık yetki belgeleri kapsamında gerçekleştirilen öğrenci, personel servisi ve yolcu taşımacılığı konularında yaşanan sıkıntıların a?

Tekirdağ 27.06.2019 16:48:00 0
Taşımacılığı masaya yatırdılar

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı, UlaşımDaire Başkanlığı Toplu Taşıma ve Planlama Şube Müdürlüğü yetkilileri ile birlikte komşu il ve ilçelerden belediye yetkilileri ve odaların temsilcilerinin katıldığı toplantıda, Tekirdağ il sınırları içerisine servis taşımacılığı yapan araçların denetimi, yasal mevzuat çerçevesinde faaliyet gösteren taşımacıların hak ve hukuklarının korunması amacıyla yapılması gereken düzenlemeler konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. 


YARARLI BİR TOPLANTI OLDU


Komşu il ve ilçeler arasında gerçekleştirilen taşımacılık konusunda bazı sıkıntıların yaşandığını dile getiren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Erdin Eral, "Bu sıkıntıların aşılması, yasal mevzuat çerçevesinde taşımacılık faaliyeti gerçekleştirenlerin mağdur olmaması ve araçların denetimi noktasında faydalı bir toplantı oldu. Ulaşım Daire Başkanlığı olarak bir temsilci ile biz de toplantıda hazır bulunduk. Önümüzdeki günlerde bu sıkıntıların aşılması konusunda önemli adımların atılacağı inancındayım" dedi.

 

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10