2 günde ikinci kez intihara kalkıştı

2 gün önce Kızılpınar mahallesinde yüksek gerilim hattı diğerine çıkarak intihar girişiminde bulunan ve vatandaşlar tarafından intihardan vazgeçtirilen 35 yaşındaki Deniz Moğol bugün de Çerkezkö

Çerkezköy 27.06.2019 18:29:00 0
2 günde ikinci kez intihara kalkıştı

İddiaya göre ailesi ile sıkıntılar yaşayan 35 yaşındaki Deniz Moğol iki gün arayla 2 kez intihar girişimde bulundu. Çerkezköy’de oturan Moğol ailesi ile yaşadığı sıkıntılar nedeniyle bunalıma girdi. Psikolojik sorunlar yaşadığı öğrenilen Moğol ilk olarak önceki gün Kızılpınar Mahallesinde yüksek gerilim hattına çıkmış vatandaşların ve jandarmanın uzun süren iknaları sonrası çıktığı yüksek gerilim hattından indirilmişti. Jandarmadaki ifadesinin ardından serbest bırakılan Deniz Moğol bugün Uğur Mumcu Caddesinde bulunan PTT binasının arka tarafında bulunan verici istasyonuna çıkarak intihar girişimde bulundu. Yaklaşık 15 metre yüksekliğe çıkan Moğol’u gören vatandaşlar korkulu gözlerle polis ve 112 ekiplerini aradı. Olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri Moğul’u çıktığı yerden indirmek için uzun süre mücadele etti.

 

POLİS MERKEZİNE GÖTÜRÜLDÜ

 

Verici istasyonunun hemen altına itfaiye ekipleri Moğol’un atlama ihtimaline karşı şişme yatak getirirken, polis ve itfaiye erleri dakikalarca şahsı ikna etmeye çalıştı. Bölgede toplanan onlarca kişi ise olan biteni izlerken, kimileri ise cep telefonu ile yaşanılanları görüntüledi. Yarım saatlik ikna çabasının ardından Moğol çıktığı verici istasyonundan indirilerek ifadesi alınmak üzere Gazi Polis merkezine götürüldü.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10