Yaz okulu 1 Temmuz'da başlıyor

Bin 600 öğrencinin kayıt yaptırdığı ve iki ayrı dönemde toplam 17 branşta gerçekleştirilecek olan Çerkezköy Belediyesi Yaz Spor Okulunun ilk döneminin açılışı gerçekleştirildi. Bu yıl 1

Çerkezköy 28.06.2019 13:41:00 0
Yaz okulu 1 Temmuz

Çerkezköy 29 Ekim Spor Kompleksinde gerçekleştirilen programa Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ümit Zengin, öğrenciler ve veliler katıldı.

1 TEMMUZ’DA BAŞLIYOR

Çerkezköy Belediyesi 2019 yılı yaz spor okulu açılış töreni 29 Ekim Spor Kompleksi’nde Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Bu yıl 17 branşta düzenlenecek olan yaz spor okuluna toplam bin 600 öğrenci kayıt yaptırırken, kursların ilk dönemi 1-19 Temmuz tarihleri arasında, ikinci dönemi ise 22 Temmuz – 9 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

“ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN FAYDALI OLACAK”

İlk dönemi 1 Temmuz Pazartesi günü başlayıp 19 Temmuz Cuma günü sona erecek olan Yaz Spor Okullarımızda konusunda uzman eğitmenlerin eğitim vereceğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, yaz spor okullarının öğrenciler için faydalı olacağına inandığını ifade etti. Akay  "Bu yıl toplam 17 branşta düzenlediğimiz Yaz Spor Okulumuzda eğitimler Pazartesi günü itibariyle başlayacak. Kurslarımıza katılan öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı ve uğurlu olsun. Bu yıl düzenlediğimiz Yaz Spor Okulumuza toplam 1600 öğrencimiz kayıt yaptırdı. İlk dönemi 19 Temmuz’da sona erecek olan Yaz Spor Okulumuzun, ikinci dönemi 22 Temmuz’da başlayacak olup, 9 Ağustos Cuma günü sona erecek” dedi.

ÖĞRENCİLER SERVİSLER İLE GETİRİLİP, GÖTÜRÜLECEK

Yaz Spor Okulu’na katılan öğrencilerin kursların verildiği alana servisler ile götürülüp, getirileceğini ve kurs kıyafetlerinin dağıtıldığını belirten Akay “ Yaz Spor Okullarında Voleybol, Futbol, İşaret Dili, Basketbol, Judo, Masa Tenisi, Halk Oyunu, Çocuk Korosu, Bilgisayar (Yalnızca Kızılpınar’da), Taekwondo, Geleneksel Çocuk Oyunları (4-6 Yaş Arası), Kort Tenis, İngilizce, Satranç, Okçuluk, Bağlama ve Gitar Kursları verilecek.  Okçuluk kursu 1. Dönem ortaokul (5, 6, 7 ve 8. Sınıflar), ikinci dönem ise lise (9, 10, 11 ve 12. Sınıflar) için açılacak. Bilgisayar kursu dışındaki tüm kursların eğitimleri ilçe merkezimizde (29 Ekim Spor Kompleksi, Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim ve Kültür Sanat Merkezi); Bilgisayar Kursumuz ise Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezi’nde verilecek” diye konuştu.

KIYAFETLERİ DAĞITILDI

Çerkezköy Belediyesi 2019 Yılı Yaz Spor Okulu Kurslarına çocuklarını kayıt ettiren velilere ve kurslarda görev alacak olan eğitmenlere teşekkür ederek konuşmasını tamamlayan Akay, öğrencilerle bol bol fotoğraf çektirdi. Programda Zumba ekibi ile eğlenceli anlar yaşatırken, program sonunda öğrencilere kurs kıyafetleri dağıtıldı.

Haber/Faik Onur KAYA   


0282 726 91 91
0282 747 65 10