Otobüs şoförü gönülleri fethetti

Çerkezköy'de şehir içi toplu taşımacılığı yapan bir halk otobüsünde engelli bir vatandaşı duraktan alıp kendi elleriyle otobüse bindiren otobüs şoförü, hem yardım ettiği engelli vat

Çerkezköy 30.06.2019 09:51:00 0
Otobüs şoförü gönülleri fethetti

Çerkezköy şehir içi toplu yolcu taşımacılığı yapan S.S. 25 Nolu Akarsu Birlik Minibüs ve Otobüsleri Kooperatif üyelerinden şoför Davut Avcı hem yardım ettiği engelli vatandaşın hem de araçtaki diğer yolcuların gönüllerini fethetti.

 

KENDİ ELLERİYLE İNDİRDİ

 

Çerkezköy şehir içi toplu yolcu taşımacılığı yapan S.S. 25 Nolu Akarsu Birlik Minibüs ve Otobüsleri Kooperatif üyelerinden şoför Davut Avcı önceki gün Çerkezköy Devlet Hastanesi önünden aldığı engelli vatandaşı kendi elleriyle aracına bindirip, daha sonra İstasyon mahallesindeki evinin önünde indirdi.

 

BU ŞOFÖRE ALLAH GÜÇ VERESİN

 

Engelli vatandaşlara hassasiyetin azaldığı günümüzde böyle duyarlı insanların ve şoförlerin halen var olduğunu bilmek çok umut verici bir duygu diyen engelli vatandaş “ Bizim engelliler olarak diğer özel halk otobüslerinde de aynı hassasiyeti bekliyoruz. Böylesine nazik hareketi kimse belki de yapmaz. Ancak bu hissi davranış beni çok duygulandırdı. Bu şoför abiye Allah güç kuvvet versin” diye konuştu. 

 

İNSANLIK GÖREVİDİR

 

Şoför Davut Avcı’da her sağlıklı insanın potansiyel bir engelli olduğunu ve engelli vatandaşlara her sağlıklı insanın onlara yardım etmesinin bir insanlık görevi olduğunu  ve aracına her zaman binen engelli vatandaşlara yardım ettiğini dile getirdi.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10