Başkan Yüksel çalışmaları inceledi

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Yeşiltepe Mahallesi Doğan Sokak ve Gökdelen Caddesinde yapımı devam eden Kilit Parke Taş yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Ergene 3.07.2019 17:24:00 0
Başkan Yüksel çalışmaları inceledi

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

 

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Yeşiltepe Mahallesi Doğan Sokak ve Gökdelen Caddesinde kilit parke taş döşeme çalışmalarına başlanırken, önceki gün  Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel yapılan çalışmaları yerinde inceledi ve mahalle sakinleri bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

 

“ERGENE’DE YAPILMAYAN YOL KALMAYACAK”

 

Çalışmalar hakkında bilgi veren Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel “ Göreve gelir gelmez Ergene’de yapılmayan yol kalmayacak diyerek alt yapı ve üst yapı çalışmalarımıza başladık. Bu sözümüzün de arkasındayız, Ergene’de yol sorunu büyük ölçüde tamamladık.  Modern bir ilçe inşa ederek vatandaşlarımızı yol hizmeti ile tanıştırdık. Ergene Belediyemizde bulunan bütün mahallelerimizde kilit parke taş çalışmalarında bulunduk. Yapılmayan çok az bir yolumuz kaldı, yaz döneminde devam eden çalışmalarımız ile ihtiyaç duyulan cadde ve sokaklarımızda da çalışmalarımız tamamlayacağız” dedi.

 

Haber/Melek ELMA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10