125 çam fidanı toprakla buluşturuldu

Kapaklı Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle ilçedeki okulların bahçeleri ağaçlandırırken, çalışmalar kapsamında Karaağaç Atatürk Ortaokulu ve Karaağaç İ

Tekirdağ 5.07.2019 16:16:00 0
125 çam fidanı toprakla buluşturuldu

İlçe  Milli Eğitim Müdürlüğü, Kapaklı Belediyesi ile yaptığı işbirliği kapsamında 125 adet çam fidanını toprakla buluşturdu. Fidanların Karaağaç Atatürk Ortaokulu ve Karaağaç İmam Hatip Ortaokulu bahçesine dikme programına Kapaklı Belediye Başkanvekili Özgür Cengiz, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz,muhtarlar ve okul müdürleri katıldı.

 

“BU TÜR FAALİYETLERİ ÖNEMSİYORUZ”

 

Kapaklı Belediye Başkan Vekili Özgür Cengiz " Rutin olarak yaptığımız ağaçlandırma, peyzaj ve çevre düzenlemelerinin yanı sıra zaman zaman Eğitim kurumlarımız ile de bir araya gelerek fidan dikimi etkinlikleri gerçekleştiriyoruz. Öğrencilerimize ağaç sevgisi ve doğa bilincinin aşılanması adına bu tür faaliyetleri çok önemsiyoruz. Okullarımızda fidan dikim etkinliklerine her zaman ilgi gösteriyor. Birlik ve beraberlik içerisinde daha yeşil bir kent  yaratmak için ilçemiz genelinde çalışmalarımıza devam edeceğiz”diye konuştu.

 

Haber/Mayil SEYMEN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10