3 mahalleye 6 saat su verilmedi

Dün Uğur Mumcu Caddesinde asbest boru arızası nedeniyle ilçe merkezindeki üç mahalleye 6 saat su verilemedi. Saat 08.00'de başlayan arıza öğlen saat 14.00'de onarılabildi. Arızanın giderilmesinin hem

Çerkezköy 5.07.2019 17:43:00 0
3 mahalleye 6 saat su verilmedi

VATANDAŞLAR TELEFONA SARILDI

 

Çerkezköy’ün üç mahallesinin büyük bölümüne su verilmemesi ile ilgili sabah saatlerinde internet sitesinden açıklama yapan TESKİ “ Gaziosmanpaşa Mahallesinde meydana gelen asbest boru arızası nedeniyle arıza giderilinceye kadar Gaziosmanpaşa Mahallesi, Fevzipaşa Mahallesi, Yıldırım Beyazıt Mahallesine su verilemeyecektir. Abonelerimize önemle duyurulur. Su kesintisi, arıza onarımı tamamlandıktan sonra suyun abonelere ulaşması ev veya iş yerlerinin konumuna ve arızanın boyutuna bağlı olarak bir kaç saat kadar farklılık gösterebilir” ifadeleri kullanıldı. TESKİ’nin 185 çağrı merkezini arızayla ilgili bilgi almak için arayan vatandaşlar, dakikalarca telefonda bekledikten sonra görevlilerle görüşebildi.  Görevliler ise arıza nedeniyle Çerkezköy’ün büyük bir bölümüne su verilemediğini, arızanın giderilmesi için çalışmaların devam ettiğini kaydetti.

 

VATANDAŞ TEPKİ GÖSTERDİ

 

Su kesintisi nedeniyle çileden çıkan vatandaşlar, TESKİ’nin kesintiyle ilgili ne belediye aracılığıyla ne basın kuruluşları aracılığı ile duyuru ve bilgilendirme yapmamasına tepki gösterdi. Arızanın giderilmesi için gün boyu çalışma yürüten TESKİ ekipleri arızayı yaklaşık 6 saat sonra gidererek üç mahalleye tekrar su verdi. 

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10