Hizmet kervanı Süleymanpaşa'da devam etti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Hizmet Kervanı Programı kapsamındaki çalışmalarını Süleymanpaşa ilçesinde sürdürdü. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yük

Süleymanpaşa 9.07.2019 12:16:00 0
Hizmet kervanı Süleymanpaşa

Önceki gün Süleymanpaşa ilçesinde mesaisine başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak vatandaşlarla bir araya gelerek devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

 

YÜKSEL İLE BİRLİKTE İNCELEDİLER

 

Başkan Kadir Albayrak'ın Süleymanpaşa'da sürdürdüğü çalışmalar kapsamında ilk durağı Değirmenaltı Mahallesi sahili ve deresi oldu. Burada yapılan çalışmaları Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel ile birlikte inceleyen Başkan Albayrak, daha sonra Altınova Mahallesi ve plajlarındaki çalışmalar ile 17 Temmuz'da açılışı yapılacak olan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Katlı Yeraltı Otoparkı ve Meydan düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden konu ile ilgili bilgi aldı.

 

 

HÜKÜMET CADDESİNDE ESNAFLA BULUŞTULAR

 

Mahalle ziyaretlerinin ve incelemelerin ardından Hükümet Caddesi üzerinde esnaf ziyareti gerçekleştiren iki belediye başkanı, esnafa hayırlı işler dileyerek sorunları dinledi. Başkan Yüksel, Başkan Albayrak ile Hükümet caddesinin çift yönlü trafiğe açılması gerekliliğini, yapılacak düzenlemenin sağlayacağı avantajları ve esnafların beklentilerini anlatarak, konuyu yerinde değerlendirdi.

 

PROGRAM NEZAKET ZİYARETLERİ İLE DEVAM ETTİ

 

Sabahın erken saatlerinde gerçekleşen incelemelerin ardından Süleymanpaşa Belediyesi Tarihi Hizmet Binası’nda Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı ağırlayan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Süleymanpaşa’da çeşitli programlar gerçekleştiren Albayrak ile fikir alışverişinde bulundu. Daha sonra iki başkan Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt’u makamında ziyaret ederek Süleymanpaşa’da her iki belediye tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundular.

 

BAŞKAN ALBAYRAK'TAN MUHTARLAR DERNEĞİNE ZİYARET

 

Başkan Kadir Albayrak, Hizmet Kervanı Programı kapsamında Süleymanpaşa Muhtarlar Derneği'ni ziyaret ederek burada dernek başkanı Mahir Sadık ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi.  Ziyarette, Büyükşehir Belediyesi tarafından 2019-2024 döneminde gerçekleştirilecek projeler hakkında bilgi verildi ve görüş alışverişinde bulunuldu. Muhtarların görev yaptıkları mahalleler ile ilgili talep ve önerilerini de dinleyen Başkan Albayrak, konu ile ilgili yaptığı açıklamada "Yol arkadaşlarımız olan Muhtarlarımıza göstermiş oldukları ilgi ve konukseverliklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

 

 

SÜLEYMANPAŞA’DAKİ YATIRIMLAR MASAYA YATIRILDI

 

İncelemeler ve nezaket ziyaretlerinin ardından; Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi daire başkanları, Süleymanpaşa Belediyesi Sahil Ek Hizmet Binası’nda gerçekleşen toplantıda, Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa’da yapılan ve yapılması planlanan çalışmalarla ilgili sırayla sunum gerçekleştirdiler. Başkan Yüksel, yatırımlar ve ilçede gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili detaylı bilgi alırken, tespit edilen sorunları daire başkanlarına ve Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a iletti. Yaklaşık 3 saat süren toplantıda Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in yanı sıra Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri de hazır bulundular. Başkan Yüksel ve Başkan Albayrak, Süleymanpaşa Muhtarlar Derneği ve Tekirdağ Büyükşehir Gazeteciler Derneği başta olmak üzere çeşitli sivil toplum kuruluşlarına da ziyarette bulunarak sorunları ve beklentileri birlikte masaya yatırdılar. Başkan Kadir Albayrak'a Hizmet Kervanı Programı kapsamında Süleymanpaşa'da tüm gün boyunca sürdürdüğü çalışmada Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, TESKİ Genel Müdür Vekili Dr. İbrahim İçöz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Fatih Ünsal, Genel Sekreter Yardımcıları Dr. Kaan Gaytancıoğlu ve Atabey Baytöre, Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan ve daire başkanları da eşlik etti. 

 

Haber/Sevim BOZKURT

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10