Sünnet kesimleri tamamlandı

Kapaklı Belediyesi tarafından kayıtları 17 Mayıs tarihinde başlayan sünnet işlemlerine yaklaşık 400 başvuru yapılırken, tüm çocukların sünnet işlemleri Kapaklı Devlet Hastanesi'nde 30 kişi

Kapaklı 9.07.2019 15:18:00 0
Sünnet kesimleri tamamlandı

400 ÇOCUK ERKEKLİĞE ADIM ATTI

 

Yaşları 5 ila 12 arasında değişen yaklaşık 400 çocuk erkekliğe ilk adımı attı. Hastanede oluşturulan yaklaşık 30 kişilik ekip sayesinde 2 hafta gibi kısa süre içerisinde sünnet kesimleri tamamlanırken, ekibe Genel Cerrahi Uzmanı Uzm. Dr. Halit Kocaosman önderlik etti.

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Kapaklı Devlet Hastanesini ziyaret eden Kapaklı Belediye Başkanvekili Özgür Cengiz, hastane başhekimi Levent Alper’den çocukların durumu hakkında bilgi aldı. Cengiz, hastane personelinin göstermiş olduğu yoğun çalışmadan dolayı başhekim Alper’e teşekkür ederek, “Sizlere ve hastane personelinize çok teşekkür ediyorum. Kısa süre içerisinde oluşturduğunuz ekip ile çocuklarımızın sünnet işlemlerini son derece hijyenik  ortamlarda gerçekleştirdiniz. Ayrıca kesim işlemlerini gerçekleştiren Genel Cerrahi Uzmanı Uzm. Dr. Halit Kocaosman’a da ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi. Ziyaretin devamında ise hastane personeli ile birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.Kapaklı Devlet Hastanesi Başhekimi Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Levent Alper ise ziyaretten dolayı teşekkür etti.

 

Haber/Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10