Karısını öldüren koca tutuklandı

Önceki gün Kızılpınar Kocameşe Piknik Alanı'nda meydana gelen cinayet olayının ardından jandarmayı arayarak teslim olan katil zanlısı Fatih E., dün geniş güvenlik önlemleri altında çıkar?

Çerkezköy 11.07.2019 20:04:00 0
Karısını öldüren koca tutuklandı

İddiaya göre geçtiğimiz günlerde telefonu bozulan Fatih E., kullanmak üzere eşinin telefonunu aldı. Bu esnada engellenen mesajlardan şüphelenen Fatih E., aşk içerikli mesajları görmesi üzerine bunu önce eşine sordu. Fatih E., eşinden net cevap alamayınca numaranın sahibi olan komşusuyla cumartesi günü buluşarak bu mesajların ne olduğunu sordu. Fatih E.’nin, komşusu olan Uğur K., ile ailece görüştükleri, her iki çiftin birbirlerine gidip geldikleri öğrenilirken, ailesinin isteği üzerine uzman çavuşluğu bırakarak 2 yıl önce Çerkezköy’de bir tekstil fabrikasında örme operatörü olarak çalışmaya başlayan Fatih E. önceki gün öğlen saatlerinde çalıştığı fabrikadan izin alarak evine geldi.

 

EŞİ SİLAHIN ÖNÜNE GEÇTİ

 

İddiaya göre eşi ile son kez konuşmayı deneyen Fatih E., eşinin itirafının ardından Uğur K.’ye telefonla ulaşmak istedi. Uğur K.’nin telefona cevap vermemesi üzerine bu kez Uğur K.’yı eşi Elif K.’ya aratan Fatih E., eşi ile birlikte Uğur K. ile buluşarak konuşma bahanesiyle Kızılpınar’da bululup Kocameşe Piknik Alanı’na  götürdü. Araç içerisinde başlayan tartışmanın büyümesinin ardından Fatih E. araçtan inerek aracın arkasındaki silahı aldı. Fatih E.’nin araçtan inen Uğur K.’yi vurmak istediği sırada silahın önüne geçen eşi Elif E. ateşlenen silah sonucu kanlar içinde yere düşerken olay yerinden kaçmaya çalışan Uğur K.’yı da sırtından yaralayarak jandarmaya teslim oldu.

 

AİLESİNDEN HELALLİK İSTEDİ

 

Eşinin öldürdükten sonra jandarmayı arayan Fatih E.’nin abisine “Çocuğuma iyi bakın. Onu kimseye vermeyin. Annem, babam ve abim sizi çok seviyorum hakkınızı helal edin. Çıkınca çocuğumu alıp hayatıma devam edeceğim” mesajını göndererek helallik istediği öğrenildi.

 

TUTUKLANDI

 

Dün sabah saat 11:00 sıralarında geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye çıkarılan cinayet şüphelini Fatih E., tutuklanarak Tekirdağ T Tipi Cezaevi’ne gönderilirken, 1 çocuk annesi Elif E.’nin cenazesi ise defnedilmek üzere memleketi Tokat’a gönderildi.

 

CİNAYETİN ŞİFRELERİNİ HTS KAYITLARI ÇÖZECEK

 

2 yıl öncesine kadar Güneydoğu’da uzman çavuş olarak görev yapan, ailesinin isteğiyle uzman çavuşluğu bırakarak Çerkezköy’de bir fabrikada işçi olarak çalışamaya başlayan Fatih E.’nin eşi ve komşusunun ihaneti sonrası işlediği korkunç cinayeti ise tarafların telefon trafiği ve HTS kayıtları çözecek.

 

Haber: Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10