Kapaklıspor'da kaptan yuvada kaldı

İç ve dış transfer çalışmalarını aralıksız sürdüren Süper Amatör lig ekiplerinden Kapaklıspor takımın kaptanlığını yapan Tezcan Karabulut ile yeniden anlaştı. Geçtiğimiz günl

Kapaklı 11.07.2019 20:10:00 0
Kapaklıspor

Bu yıl hedefini Bölgesel Amatör Lig olarak belirleyen Kapaklıspor yeni sezon öncesi iç ve dış transfere hız verdi.

 

SÖZLEŞME İMZALADI

 

Bölgesel Amatör Lig hedefiyle yeni sezona hazırlanan Kapaklıspor transfer çalışmalarını sürdürüyor. İç transferde Ramazan ÖzdemirMücahit GöğüsNusret İşar ve Yunus Emre Tekerlek ile yeniden anlaşan Kapaklıspor son olarak ise geçen sezon takım kaptanlığını yapan tecrübeli futbolcu Tezcan Karabulut ile anlaştı. Transfer çalışmalarını sürdüren sarı lacivertli yönetim, iç transferde kaptanla devam kararı aldı.Anlaşma dolayısıyla açıklama yapan Kapaklıspor Kulüp Başkanı Nizamettin Çoban  anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni etti. İmza töreninde konuşan takım kaptanı Tezcan Karabulut ise transferde emeği geçen Kapaklı Spor Kulübü Başkanı Nizamettin Çoban’a, genel kaptan Cengiz Vural’a ve yönetim kurulu olmak üzere herkese teşekkür etti.

 

TEZCAN KARABULUT KİMDİR?

 

1988 Almanya Gelsenkırchen doğumlu Karabulut futbol kariyerine Almanya’da başladı.2015 yılında Etimesgut Belediyespor spor, 2016 yılında Çerkezköy 1911 Doğan Sporun ardından 2017 yılında Kapaklı spor’a transfer olan tecrübeli futbolcu gelecek sezon da Kapaklıspor formasını terletecek.

 

BAYAR’DA KAPAKLISPOR’DA

 

Dış transfer çalışmalarına da hız veren Kapaklıspor geçtiğimiz günlerde Kavaklıspor’dan Mehmet Ekici’yi kadrosuna katmıştı. Kapaklıspor son olarak ise Bölgesel Amatör lig 2.grupta mücadele eden Rize Kendirli Belediyespor formasını terleten Murat Bayar ile anlaştı.

 

MURAT BAYAR KİMDİR?

 

1999 Rize doğumlu Bayar, futbol kariyerine 2010 yılında Çaykur Rizespor’da başladı. Genç sporcu 2017 yılında Alanyaspor’a ardından 2018 yılında Kendirli Belediyespor’a transfer oldu. Bayar, 2019-2020 sezonunda sarı lacivertli formayı terletecek.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10