Albayrak'ın son durağı Marmaraereğlisi oldu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet döneminde başlatılan Hizmet Kervanı programı kapsamında son ilçe olan Marmaraereğlisi'nde vatandaşlarla bir ar

Tekirdağ 14.07.2019 07:29:00 0
Albayrak

Başkan Kadir Albayrak'ınMarmaraereğlisi'ndeki ilk durağı mahalleler oldu. Sultanköy, Yakuplu, Türkmenli ve Çeşmeli mahallelerini ziyaret eden Başkan Albayrak burada vatandaşlarla bir araya gelerek kendilerine 2019-2024 döneminde gerçekleştirilecek projeler hakkında bilgi verdi.

 

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU

 

Kadir Albayrak daha sonra vatandaşların mahalleleri hakkında öneri ve taleplerini de dinledi. Albayrak mahalle ziyaretlerinin ardından Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata ve Marmaraereğlisi Kaymakamı Sıdkı Zehin'i makamlarında ziyaret ederek Marmaraereğlisi'nde gerçekleştirilecek çalışmalar ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Ziyaret sonrasında Belediye Başkanı Hikmet Ata ve Kaymakam Sıdkı Zehin'e gösterdikleri misafirperverlik nedeniyle Başkan Albayrak’a teşekkür ettiler.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Marmareğlisinde mahalle muhtarlarıyla toplantı düzenleyen Albayrak, mahalle muhtarlarına 2019-2024 döneminde gerçekleştirilecek yatırım ve projeler hakkında bilgi verildi. Toplantı bitiminde konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Albayrak, "İlk hizmet döneminde hayata geçirdiğimiz yatırım ve projelerde mahalle muhtarlarımızın katkısı çok büyük. Yeni hizmet dönemimizde muhtarlarımız ile uyum içinde çalışmaya devam edeceğiz. Ben, yol arkadaşlarımız olan muhtarlarımıza toplantımıza göstermiş oldukları ilgi için teşekkür ederim." dedi.

 

 

İLÇEDE YAPILACAK PROJELER DEĞERLENDİRİLDİ

 

Hizmet Kervanı programı kapsamında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Marmaraereğlisi Belediyesi ve TESKİ tarafından değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, TESKİ Genel Müdür Vekili Dr. İbrahim İçöz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Dr. Kaan Gaytancıoğlu ve Atabey Baytöre, Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan, Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ'nin daire başkanları ile Marmaraereğlisi Belediyesi'nin birim amirleri katıldı. Değerlendirme toplantısında Marmaraereğlisi'nde 2019-2024 döneminde yapılacak yatırım ve projeler değerlendirildi.

Hizmet Kervanı Marmaraereğlisi, programı, yapılan toplantıların ardından Başkan Kadir Albayrak tarafından ilçede devam eden yatırımların yerinde incelenmesi ile son buldu

 

Haber/Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10