El ele butik mağazasından bin 873 vatandaş yararlandı

Çerkezköy Belediyesi ' El Ele Butik' mağazası ile ihtiyaç sahibi vatandaşların yüzü gülüyor. Çerkezköy Belediyesi tarafından Kızılpınar Kültür Merkezi'nde oluşturulan â€?

Çerkezköy 14.07.2019 07:39:00 0
El ele butik mağazasından bin 873 vatandaş yararlandı

Çerkezköy Belediyesi’nin ‘Bugün Bir İyilik Yapmaya Var mısınız?’ sloganı ile Kızılpınar Kültür Merkezi’nde oluşturduğu ‘El Ele Butik’ mağazası, vatandaşlara iyilik dağıtmaya devam ediyor. Çerkezköy’de hayırsever vatandaşlar tarafından kullanılmayan kıyafet ve oyuncaklar ‘El Ele Butik’ mağazasında ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

 

BİN 873 VATANDAŞIMIZ ZİYARET ETTİ

 

Yetkililer yaptıkları açıklamada “ 2017 yılının ilk aylarında faaliyete geçen El Ele Butik adlı sosyal yardım mağazasında çocuk ve yetişkin kıyafetlerinin yanı sıra ayakkabı, battaniye, nevresim ve koltuk örtüsü gibi farklı eşyaları da ihtiyaç sahibi vatandaşların beğenisine sunulmaktadır.  İki yıldır ihtiyaç sahibi vatandaşlara hizmet veren mağazamızda 2019 yılında ilk altı ayda bin 873 vatandaşımız ziyaret gerçekleştirmiştir. Hayırseverler ve ihtiyaç sahipleri arasında bir köprü vazifesi gören mağazaya kıyafet ve oyuncak bağışı yapmak isteyen vatandaşlar belediye hizmet binası, Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim ve Kültür Sanat Merkezi ve Kızılpınar Kültür Merkezi’ne elden teslim edebilecek” diye konuştu.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10