Öztrak'tan belediye başkanlarına ziyaret

CHP Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, dün Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ı ziyaret etti

Çerkezköy 20.07.2019 09:35:00 0
Öztrak

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, belediyenin projeleri ve hayata geçirmeyi planladıkları çalışmalarla ilgili Öztrak’a bilgi verirken, ziyarette Çerkezköy ve Tekirdağ ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Faik Öztrak, milletvekili İlhami Özcan Aygun ile birlikte Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i de ziyaret etti. Ziyarette Ergene Belediyesi’nin gerçekleştirdiği yatırım ve projeler görüşüldü.

İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARINI ZİYARET ETTİ

Ergene Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun ile Başkan Yüksel Ergene Belediyesinin gerçekleştirdiği yatırım ve projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Öztrak, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ile Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe’yi de ziyaret etti.

Haber / Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10