'Seninle Güzel' platosunu Tekirdağ'a kurdu

Armedya Yapım tarafından çekimlerine cumartesi günü Tekirdağ'da başlanan Seninle Güzel adlı sinema filmi, Tekirdağ'a kurduğu platosuyla Tekirdağ'ın tanıtımında önemli bir turizm elÃ?

Tekirdağ 20.07.2019 19:02:00 0

İlk gün çekimlerinin mola arasında Tekirdağ Büyükşehir Gazeteciler Derneği’nde film oyuncularıyla birlikte basın önünde yönetmen Banu Kaptanoğulları “Tekirdağ’ tüm doğal güzellikleriyle gece ayrı güzel gündüz ayrı özel doğal bir zenginliğe sahip. Biz de Uçmakdere başta olmak üzere Şarköy, Kıyıköy, Kapaklı, Çerkezköy, Çorlu, Malkara, Muratlı, Saray, Marmara Ereğlisi, Ergene’nin de aralarında bulunduğu mekanlarda yapacağımız 92 dakikalık sinema filmiyle baştan sona Tekirdağ’da geçen bir aşk filmini Trakya’nın kendine has havası içerisinde sinema izleyicisiyle buluşturacağız” dedi.

 

DUYGU YÜKLÜ BİR SENARYO

 

Duygu yüklü bir senaryonun sahnelerine ev sahipliği yapacak olan Tekirdağ’ın plato olarak seçildiği filmin çekimlerinin 3 hafta sürmesi öngörülürken, filmin senarist ve yönetmenliğini üstlenen, Elim Sende, Hedef 2023, Aşkopat, Benim Adım Osssman, Çocuğumu İstiyorum, Acı Ekmek, Hüzün Rüzgarları gibi 30’a yakın sinema filmine imza atan genç yönetmen Banu Kaptanoğulları son filmi ‘Seninle Güzel’ için de iddialı konuşarak “Ben yenisini yazana kadar, yazılmış en güzel aşk hikayesi” sözüyle olduğu kadar aşkı tatmış veya aşkı tatmamış kadın erkek yaşlı genç eğitimli eğitimsiz herkesin yüreğine dokunacak aşka ve aşkla yaşananlara farklı bakış açısıyla bakan bir filmi Tekirdağ’ın sıcak insanlarının ev sahipliğinde çekip sinema severlerle ve Türk halkıyla buluşturacağız” dedi.

 

“ELİMİZDEN GELENİ YAPMAYA HAZIRIZ”

 

Cumartesi günü Tekirdağ’da başlayan filmin Çorlu’daki çekimleri de dün başlarken, çekimlerin bugün de Çorlu’da devam edeceği kaydedildi. Banu Kaptanoğulları, filmin ilk basın buluşması olması dolayısıyla kendilerine bu fırsatı veren Tekirdağ Büyükşehir Gazeteciler Derneği Başkanı Necmi Işıksal ve gazetecilere dolayı teşekkür ederken, Dernek Başkanı Işıksal da “Tekirdağ’ın tanıtımına katkı koymanız, sadece bir sahnenin değil filmin Tekirdağda geçiyor olması bizim için önemli. Biz de dernek ve gazeteciler olarak sizler için ne gerekiyorsa elimizden geleni yapmayı hazırız. Sizde çekim aşkı yaratan bu film bizde de şimdiden izleme aşkı yarattı. Başarılarınızın devamını diliyorum. Biz de Tekirdağlı gazeteciler ve dernek yönetimi olarak her zaman sizin yanınızdayız” dedi.

 

SÜRPRİZ KONUK İSİMLER DE KADROYA DAHİL EDİLECEK

 

Başrollerini Bülent Çetinaslan ve Merve Altınkaya’nın oynadığı “Seninle Güzel” isimli sinema filminin kadrosunda Seda Kement, Ali Kemal Aydın, Sevda Dalgıç,  Ayhan Işık, Fatih Küçük,  Ata onur Öztürk, Tolga Öz, Gaye Yılmaz,  Osman Çengel, Arda Eroğlu,  Seda Aktuğlu,  İpek Yükçü, Teoman Ayık gibi isimlerin yanı sıra sürpriz konuk isimlerin de kadroya dahil olacağı kaydedildi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10