Gören olmuyor

Fetö'nün kanlı 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Türkiye genelinde olduğu gibi ilçemizde de gücün milletin olduğunu ifade eden 'Hakimiyet Milletindir' yazıları şehrin çeşitli yerlerine as?

Çerkezköy 21.07.2019 08:07:00 0
Gören olmuyor

Çerkezköy-Çorlu yolu Veliköy Mahallesi’nde bulunan ve ismini şehit polis memuru Sebahattin Ergin’den alan üst geçide 3 yıl önce asılan, o günden bu yana ilgisizlik ve bakımsızlığıyla görmezlikten gelinen tabela vicdan sahibi insanların yüreğini sızlatıyor. Yanı başında bir okulun bulunduğu üst geçidin altından yıllardan beri yüzlerce siyasetçi, onlarca bakan, binlerce AK Partili, binlerce MHP’li binlerce CHP’li geçmesine rağmen hiç birinin bu duruma müdahale etmemesi, taraftan vicdanları kanatırken,  akıllara haşlanan kurbağa sendromunu getirdi.

 

 

GÖRENLERİN VİZDANINI SIZLATIYOR

 

Üzerinde şanlı ay yıldızlı bayrağımız ve ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ yazısının yer aldığı afiş, kanlı 15 Temmuz’da darbeye karşı koyan ve egemenliğe sahip çıkan milletin nişanesi olarak üst geçide yazılmış, o günden bu güne kadar tabela kaderine ve bakımsızlığa terk edilmişti. 2000’li yıllarda 8-10 yaşlarındaki Tamer Doğanay’ın araç altında kalarak can vermesinin ardından Bağlık Mahallesi’nde yapılan üst geçitte de durum farklı olmazken, Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan üst geçitte de benzer manzara görenlerin vicdanını sızlatıyor.


Haber / Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10