Koçak: Emek Kart Türkiye'nin ilk sendikal kazanım kartıdır

Türk â€“İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak Türk Metal Sendikası'nın Emek Kartı'nın Türkiye'nin ilk sendikal kazanımÄ?

Çerkezköy 22.07.2019 19:25:00 0
Koçak: Emek Kart Türkiye

Murat Koçak, “Tüm Türk Metal Sendikası üyeleri  emek kart ile ayrı ayrı alışveriş yaparken bir aradaymış gibi toplu pazarlık gücünden faydalanacak. Üyelerimiz her alışverişlerinde emek kartları ile kazanacak. Biz her daim birlikte hareket ettikçe kazanımlarımız da artarak devam edecek. Emek Kart aynı zamanda üyelerimizin yapacakları alışverişlerde de katkı sağlayacak” dedi

 

SADECE TEZGAHTA DEĞİL HAYATIN HER ALANINDA DAYANIŞMA

 

Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Emek  Kart’ın her alanda sendika üyelerine katkı sağlayacağını da belirterek, “Emek Kart ile üyemiz ay içerisinde alışverişlerini sendikamız ile indirim anlaşması yaptığımız anlaşmalı işyerlerinden yaparak kazandığı puanları sonraki ayda Türkiye genelinde istediği Carrefoursa Marketlerinde dilediğince harcayabilecek. Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi olarak bölgemizde  sendika üyelerimiz, Çerkezköy-Kapaklı-Saray ilçelerinde  şu an indirim anlaşması yaptığımız 113 şyerinde Emek Kartlarını ile aktif olarak kullanmaya başladılar. İndirim anlaşmalarımız devam ediyor.

 

Haber/Seyit SÜREN

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10