Kent Konseyi Çalışma Grubu Başkanları belirlendi

Geçtiğimiz ay yapılan genel kurulda Tuncay Üstünol'un başkanlığa seçildiği Çerkezköy Kent Konseyi'nde dün düzenlenen toplantıda çalışma grubu başkanları da belirlendi. Başkan Tu

Çerkezköy 23.07.2019 17:55:00 0
Kent Konseyi Çalışma Grubu Başkanları belirlendi

Toplantıda konuşan Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Tuncay Üstünol, çalışma grubu başkan ve yönetimlerinin belirlenmesi ile kent konseyi olarak hedeflerinin kalıcı projelere imza atmak olacağını belirterek, “Haziran ayı başında yapılan olağan kongrede başkanlığa seçildim. Ve bugün de çalışma grubu başkanlarımızı seçeceğiz. Başkanlar seçildikten sonra onlar da kendi çalışma gruplarında yönetimlerini belirleyecekler. Toplantıya yoğun katılım gösterdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde çok güzel çalışmalar yapacağız” dedi.

 

ÇALIŞMA GRUBU BAŞKANLARI BELİRLENDİ

 

Üstünol’un konuşmasının ardından çalışma grupları başkanlarının seçimine geçildi. Seçimler açık oylama ile yapıldı. Kadın Meclisi Çalışma Grubu Başkanlığa tek aday olan Fatma Aybars seçilirken, Çocuk Meclisi Çalışma Grubu başkanlığına önceki dönem Çocuk Meclisi Çalışma Grubu Başkanı olan Emine Demir yeniden seçildi. Önceki dönem Tarih Çalışma Grubu başkanlığı yapan Ziya Süren yeni dönemde de başkanlığa seçilirken, Kültür Sanat Çalışma Grubu başkanlığı için de Yasemin Tokgöz, Tahsin Çipli ve Evasiye Altıntaş aday oldu. Tahsin Çipl oyla başkanlığa seçilirken, Evasiye Altıntaş 21 oy, Yasemin Tokgöz 23 oy aldı. Çevre Sorunları Çalışma Grubu başkanlığına tek aday olan Asuman Cömert seçilirken, İmar ve Şehircilik Çalışma Grubu Başkanlığına da tek aday olan Müzeher Girgin seçildi. Avrupa Birliği Çalışma Grubu Başkanlığına Recep Keskin, Bireysel Toplumsal Farkındalık Çalışma Grubu Başkanlığına Ayla Uçkun, Tiyatro Çalışma Grubu Başkanlığına Volkan Kuru seçildi. Spor Kurulu Çalışma Grubu başkanlığı için Ulaş Aktaş ile Murat Kıroğlu aday olurken, yapılan oylama sonucu Ulaş Aktaş 39 oy alarak başkan seçildi. Murat Kıroğlu ise 31 oy aldı. Folklor Çalışma Grubu başkanlığına Abdullah Coşkun, Sanayi Ticaret Çalışma Grubu Başkanlığına Kaan Taşkın, Müzik Çalışma Grubu Başkanlığına Zafer Kılıç seçilirken, Doğa ve Hayvanları Koruma Çalışma Grubu başkanlığı için de rahatsızlığı nedeniyle toplantıya gelemeyen İlmiye Terzi Aday gösterildi ve oybirliği ile seçildi. Gençlik Çalışma Grubu başkanlığına Yurdeer Yayyiğinn seçilirken, Engelli Çalışma Grubu başkanının ise çalışma grubun üyeleri tarafından belirleneceği belirtildi.

 

 

“YAŞADIĞIMIZ ŞEHRE YAKIŞAN BİR ÇALIŞMA SERGİLEYECEĞİZ”

 

Çalışma grubu başkanlarının belirlenmesinin ardından konuşan Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Tuncay Üstünol, “Bugün kent konseyimizin bir çalışma grubu dışında çalışma gruplarımızın başkanlarını belirlemiş olduk. Çalışma grubu başkanlarımız ve yönetimleri ile  kent konseyi  yönetimimizin birlik ve beraberlik içinde yaşadığımız şehrimize yakışan çok güzel çalışmalar yapacağımıza eminim. Grup başkanlığına seçilen arkadaşlarımızın yönetimleri ile birlikte çok güzel projeler üreteceklerine inanıyorum” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10