Başkan Albayrak muhtarlarla buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir ALbayrak, "Tekirdağ'ın Geleceğini Birlikte Planlıyoruz" sloganıyla bu yıl 6'ncısı düzenlenen muhtarlar çalıştayında 359 mahalle muhtarıyla bir

Tekirdağ 23.07.2019 17:59:00 0
Başkan Albayrak muhtarlarla buluştu

Çalıştayda konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, muhtarların kendileri için her daim önemli bir paydaş ve yol arkadaşı olduğunu belirterek “Çağımız ilerliyor, nüfusumuz artıyor ve kentimiz büyüyor. Bizler yerel yönetimler olarak el ele vererek artan ihtiyaçlar doğrultusunda hizmet kapasitemizi arttırmamız gerekiyor. Elbette bu durum gelişmeyi, yenilenmeyi ve güçlenmeyi zorunlu hale getiriyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, kurulduğumuz 2014 yılından bu yana çok büyük ilerleme kat ettik. 11 ilçeyi kapsayan altyapı ve üstyapı çalışmalarımız, büyüyen toplu ulaşım ağımız, kentimize kazandırdığımız yeşil alanlar, kültür merkezlerimiz, spor tesislerimiz, eğitim ve öğretime kazandırdığımız okullarımız, kırsal kalkınma hamlemiz, otobüs terminallerimiz, sebze meyve ve su ürünleri hallerimiz, otoparklarımız, meydan düzenlemelerimiz, restorasyon çalışmalarımız ve hizmete sunduğumuz cemevleriyle Tekirdağ'da gerçekleştirdiğimiz büyük değişimi somut bir şekilde görüyoruz” dedi.

 

 

DEĞERLENDİRME YAPILDI



Üstlenmiş oldukları sorumluluğun gereğini yerine getirmek ve halkı hak ettiği hizmetlere kavuşturmak için çok çalışmaları gerektiğini söyleyen Albayrak, “İlk hizmet dönemimizde olduğu gibi 2'nci hizmet döneminde de siz değerli muhtarlarımızla iş birliği ve uyum içerisinde çalışacağız ve kentimizin geleceğini birlikte planlayacağız” dedi. Açılış konuşmalarının ardından Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ Daire Başkanları, birinci hizmet döneminden bu yana Tekirdağ'ın 11 ilçesinde hayata geçirdikleri hizmet ve projeler hakkında sunum yapılırken, daire başkanları, ayrıca yaptıkları sunumda önümüzdeki dönemde Tekirdağ genelinde planladıkları çalışmalar hakkında da bilgiler verdiler. 6'ncı Muhtarlar Çalıştayı, mahalle muhtarlarının her ilçeyi temsilen seçtiği 11 muhtarın öneri ve temennilerini dile getirmesi ve çalışmalar hakkında yapılan değerlendirmelerin ardından sona erdi.

 

Haber / Mayil SEYMEN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10