İlçe genelindeki çalışmaları inceledi

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, ilçe genelinde yürütülen çalışmaları inceledi. Son günlerde mezarlık yolu ile ilgili şikayetler aldıklarını söyleyen Çetin, yeni mezarlık yolunda vata

Kapaklı 23.07.2019 19:23:00 0
İlçe genelindeki çalışmaları inceledi

Başkan çetin, Pınarça Mahallesi’nde kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını da inceleyerek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Çetin “Pınarça mahallemizde vatandaşlarımız bu bölgedeki yollarımızdan çok şikayetçiydi. Toz olduğunu ve evlerinin camlarının açamaz hale geldiklerini bizlere ilettiler. Hemen gerekli çalışmalarımıza başladık ve yolumuzda kilitli parke taşı çalışmaları yaparak bu  sorunu ortadan kaldırıyoruz. Gönül köprüleri kurduğumuz ilçemiz her köşesinde gece gündüz demeden çalışıyoruz” dedi.

 

 

TEMİZLİK ÇALIŞMALARINI DA İNCELEDİ

 

Cumhuriyet ve Bahçelievler Mahalleleri’ni birbirinden ayıran Karagöz Gölü Deresi’nde devam eden temizlik çalışmalarını da inceleyen Çetin, derede çalışmalara devam ettiklerini söyledi. Kente yakışmayan bu kötü görüntüyü sonlandırmak ve bu alanı kente yakışır sosyal yaşamlarının olduğu bir yer olarak ilçeye kazandırmak istediklerini dile getiren Çetin, “Kapaklı'da hep birlikte huzur ve mutlulukla yaşanabilecek güzel günler için yola çıktık. İlk günden itibaren yaptığımız işlerle kararlılığımızı ve insan odaklı hizmete olan inancımızı ortaya koyduk. Gördüğümüz manzara ve halkımızın güveninden aldığımız güçle Kapaklı için çalışmaya başladık. Gerçekleştirdiğimiz ilk meclis toplantımızdan itibaren vatandaşımız hangi partiye oy verirse versin yanında olduğumuzu, herkesin başımızın üzerinde yeri olduğunu ifade ederek, nereye, ne gerekiyorsa; eşit şekilde hizmet gideceğini ifade ettik” dedi.

 

Haber / Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10