Hedefim Sensin Çerkezköy'de izleyiciyle buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Çerkezköy Kent Park'ta düzenlenen Ay Işığında Sinema Geceleri kapsamında "Bizim İçin Şampiyon" adlı filmin ardından "Hedefim Sensinâ

Çerkezköy 25.07.2019 14:45:00 0
Hedefim Sensin Çerkezköy

Çerkezköylüler, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Ay Işığında Sinema Geceleri’ sloganı ile düzenlediği programda 17 Temmuz Çarşamba günü gösterilen “Bizim İçin Şampiyon” adlı  filmin ardından dün de Türk sinemasının son dönem yapıtlarından olan ve en fazla ilgi gören filmlerinden biri olan  “Hedefim Sensin” adlı film gösterim sunuldu ve yüzlerce vatandaş aileleriyle birlikte filmi ilgiyle izledi.

 

ÇİĞKÖFTECİNİN BAŞINDAN GEÇEN OLAYLAR ANLATILIYOR

 

 Yönetmen yönetmenliğini Kıvanç Baruönü’nün yaptığı f filmin oyuncu kadrosunda, Demet Akbağ, Erkan Can ve Gonca Vuslateri gibi isimler yer alıyor. Hedefim Sensin filminde geçimini çiğ köfte satarak kazanan Zekeriya Taştan’ın başına aldığı dert sonrasında İstanbul’dan Gökçeada’ya gidişi ve burada yaşadığı bir çok komik olaylar anlatılıyor.

 

 SIRADA YOL ARKADAŞIM 2 VAR

 

  Program kapsamında Tekirdağlı vatandaşlarla buluşacak son film ise, Oğuzhan Koç ile İbrahim Büyükak’ın başrollerini paylaştığı ve bir devam filmi olan Yol Arkadaşım 2 filmi  var.Yol Arkadaşım 2 filminin gösterimi de 31 Temmuz Çarşamba günü yapılacak. Onur ve Şeref adında birbirine zıt iki karakterdeki arkadaşın maceralarının anlatıldığı filmin yönetmeni de Bedran Güzel. Bu filminde ilgi görmesi bekleniyor.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10