Tekirdağ Servisçiler Odası, imzanın ardından faaliyete geçecek

Yaklaşık 6 aydan bu yana Tekirdağ Servisçiler Odası Kurma çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Tekirdağ S ve J Plakalı Servisçiler Derneği Başkanı Aşkın Gündoğdu dün saat 16.00â€

Çerkezköy 25.07.2019 17:57:00 0
 Tekirdağ Servisçiler Odası, imzanın ardından faaliyete geçecek

Oda kurma çalışmalarını sürdüren Tekirdağ S ve J Plakalı Servisçiler Derneği Başkanı Aşkın Gündoğdu,  yaptığı açıklamada, 30 Temmuz tarihine kadar oda üyesi olmak isteyen servisçi esnafının kendilerinden istenen belgeleri doldurarak başvurmaları isteyerek bu tarihten sonra sisteme girilmeyeceğini 1 Ağustos tarihi itibarıyla ıslak imza sürecinin başlayacağını belirtti.

 

ISLAK İMZA İÇİN 6 AY SÜRE TANINDI

 

Tekirdağ Servisçiler Odası kurma çalışmalarını yürüten Tekirdağ S ve j Plakalı Servisçiler Derneği Başkanı Aşkın Gündoğdu yaptığı açıklamada odanın resmen faaliyete geçmesi için bakanlıktan altı ay süre verildiğini belirtti. Gündoğdu, “Tekirdağ Servisçiler Odası kurulması için şahsıma 2019 yılının 3. ayında yani Mart ayının 1’inde oda kurulması için ilgili bakanlıktan tebliğ edildi ve 6 ay içerisinde de yeterli olan 501 üye sayısı istendi. Biz de o günden üye çalışmalarına başlayarak yaklaşık 650 üye yaptık. Ancak üye olan bazı arkadaşlarımızın bir kısmı araçlarını sattı, bazıları bu işi bıraktı. Şuan 620 üyemiz bulunuyor. Bize verilen bu süre 30 Temmuz 2019 mesai bitimine kadar. Bu süre son bulduğunda sisteme başka kayıt yapılamayacak. 30 Temmuz tarihine kadar oda üyesi olmak isteyen esnaflarımız üye olsun ve sisteme girsinler” dedi.

 

ISLAK İMZA SÜRECİ 1 AĞUSTOS’DA BAŞLIYOR

 

Islak imza sürecinin 1 Ağustos tarihinde başlayacağını da belirten Gündoğdu, “01 Ağustos itibariyle de oda için üye olan servisçi esnafımızın ıslak imzalarını almamız için 6 aylık süre başlayacak. Bize ıslak imza için verilen altı aylık süreyi beklemeden daha kısa süre içinde ıslak imzaları alarak bilgi ve belgelerle birlikte bu yöndeki dosyamızı hazırlayarak Sicil Müdürlüğü’ne teslim edeceğiz. En kısa sürede ıslak imzaları tamamlayarak odamızın bir an önce resmen kurulmasını gerçekleştireceğiz. Bu konuda servisçi esnafımıza bir çağrıda bulunmak istiyorum. Tekirdağ Servisçiler Odası kurulması için imza veren tüm esnafımız 1 Ağustos itibariyle ıslak imzalarını vererek belgeleri bize getirsin ve bir an önce ıslak imza belgelerini Sicil Müdürlüğüne teslim edelim ve odamız kurulmuş olsun” dedi. .

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10