Gazimizden sevindiren haber

Saray 41'inci Komando Tugay Komutanlığında görev yapan, bir süre önce görevlendirme ile Hakkari Derecik'teki 3'üncü Komando Taburu Komutanlığı'na gönderilen, 20 Temmuz günü sabahı

Kapaklı 26.07.2019 19:15:00 0
Gazimizden sevindiren haber

Yaralanmasının ardından Van Bölge Hastanesi’ne kaldırılan, ardından tedavisine devam etmek üzere Ankara GATA’ya nakledilen, Kapaklılı Piyade Uzman Onbaşı Tarık Cür’ün sağlık durumu ilgili sevindiren gelişmeyi AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ercan Üçel paylaştı.

 

HAYATİ TEHLİKEYİ ATLATTI

 

Ercan Üçel, mutlu haberi sosyal medyada gazi Piyade Uzman Onbaşı Tarık Cür’ün fotoğrafı ve “Hakkari Derecik'teki 3’üncü Komando Tabur Komutanlığı’nda operasyona çıkan Kapaklılı Piyade Uzman Onbaşı Tarık Cür, teröristlerin döşediği mayının infilak etmesi sonucu yaralanarak iki bacağını kaybetmişti. Gazi Cür GATA'ya sevk edilirken, üzücü haberi alan Kapaklı'daki ailesi Ankara'ya gitmişti. Gazi Onbaşı Tarık Cür’ün hayati tehlikeyi atlattığını, ziyaretçileri ile çekindiği bu resmî bize atarak öğrenmiş bulunmaktayız. Gazimiz Tarık Cür’e Kapaklıdan sevgi ve saygılarımızı gönderir acil şifalar diler, Vatani görevini yapan tüm asker ve polislerimizin de Rabbim yar ve yardımcısı olsun” notuyla paylaştı.

 

 

GAZİNİN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

 

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin de Hakkari Derecik'teki 3’üncü Komando Tabur Komutanlığı’nda operasyona çıkan ve hain teröristlerin yola döşediği mayına basarak iki bacağını kaybeden Kapaklılı gazi Piyade Uzman Onbaşı Tarık Cür’ün Kapaklı’daki ailesini ziyaret ederek  geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10