Erzurumlular kahvaltıda bir araya geldi

Çerkezköy Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nde Dernek Yönetim kurulu üyesi Erzurum Cağ Kebabı İşletme Sahibi Çakır Taşkın tarafından düzenlenen kahvaltı programına

Çerkezköy 28.07.2019 16:32:00 0
Erzurumlular kahvaltıda bir araya geldi

Çerkezköy Erzurumlular Derneği’nde Erzurum Cağ Kebabı Sahibi dernek yönetim kurulu üyesi Çakır Taşkın sponsorluğunda  önceki gün 10.00-12.00 saatleri arası kahvaltı programı düzenlendi. Dernek bahçesinde düzenlenen programda Erzurum’un meşhur kahvaltılık lezzetleri olan peynir, ekmek ve çeşitli kahvaltılıklar ikram edildi. Programa MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz CHP’li  Çerkezköy Beledisi Meclis Üyesi Hanifi Karataş, Optimed Hastanesi Kurumsal İletişim Uzmanları, STK yöneticileri, Erzurumlular ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

“DERNEĞİMİZE SAHİP ÇIKALIM”

 

Program sonrasında bir konuşma yapan Erzurum Cağ Kebabı İşletme Sahibi Çakır Taşkın, “Dernekte ben değil biz olalım. Çünkü ‘Biz’ duygusunu bu dernekte yaşatırsak inanın çok daha güzel işler başarabiliriz. Buraya siyaset karıştırmayalım. Burası siyaset yapma yeri olmamalı. Herkesin farklı düşüncesi olabilir ama biz dernek olarak bunun önüne geçmeliyiz” dedi. Erzurumlular Derneği’nin aynı zamanda nişan, düğün taziye gibi etkinliklerde de kullanılabileceğini hatırlatan Taşkın, “Nişanı, düğünü olan düğün salonlarına gitmesin, derneğimizin kapısı herkese açıktır. Pazar günleri burada dernek menfaati için Cağ kebabı yapacağız. En kısa zamanda bunlar gündeme gelecek. Cenazelerimiz hep buradan kalkıyor. Taziyelerimiz burada yapılacak. Bizim gündemde en çok üstünde durduğumuz olay bu. Derneğimizden ayrılmayalım. Üye kayıtları başlıyor. Derneğimize sahip çıkalım” diye konuştu.

 

 

“ÇOK DAHA GÜZEL ETKİNLİKLERE İMZA ATACAĞIZ"

 

Taşkın'ın ardından konuşan Çerkezköy Erzurumlular Dernek Başkanı Edip Nurettin Akın da, Çerkezköy’de en çok nüfusa hitap eden dernek olduklarını belirterek, “Bizler işi, aşı için buraya gelmişiz. Çok daha güzel işler başarmak için yola çıktık. Çerkezköy’ün hem nüfus olarak en çok kişiye hitap eden derneği olarak aktivitelerimizi arttıracağız. Bizler Çerkezköy’e hizmet etmek için yola çıktık. Çok daha güzel etkinliklerle karşınızda olacağız” dedi. Program, hatıra fotoğrafının çekilmesiyle son buldu.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10