Karagöz gölü deresinde dere ıslah çalışmaları sürüyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, sel riskini ve taşkın hasarlarını en aza indirmek amacıyla dere ıslah çalışmalarına aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Fen İşleri Dairesi BaşkanlığÄ

Tekirdağ 30.07.2019 15:03:00 0
Karagöz gölü deresinde dere ıslah çalışmaları sürüyor

İl genelinde aralıksız bir şekilde faaliyetlerini sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Kapaklı Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan Karagöz Gölü Deresi'nde 400 metre dere yatağı temizliği ve şevlendirme çalışmasını tamamladı.

 

BİR HAFTA SONRA TAMAMLANACAK

 

Karaağaç Mahallesi'ndeki U kesitli betonarme kanalda titizlikle sürdürülen temizlik çalışmalarının da bir hafta içerisinde tamamlanması planlanıyor. Karaağaç Mahallesi'ndeki çalışmaların ardından Bahçeağıl ve Atatürk mahallelerinin içerisinden geçen derelerde de gerekli temizlik çalışmaları başlatılacak.Çalışmalar hakkında açıklamada bulanan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Derelerimizde kirlilik ve su taşkınlarını önlemek amacıyla ıslah çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 2014 yılından bu yana dere ıslah çalışmalarında büyük ilerleme kat ettik. Belli bir program dahilinde bu alandaki çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Halkımız için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

 

Haber/Cengiznhan KÜPELİOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10