"Savunma silahlarımızı kendimiz üretmek mecburiyetindeyiz"

Saadet Partisi Tekirdağ İl Teşkilatı Temmuz ayı il divan toplantısını Kapaklı'da gerçekleştirdi. S-400 konusunda hükümetin tavrına tam destek verdiklerini söyleyen Saadet Partisi Tekirdağ İl Baş

Kapaklı 31.07.2019 15:20:00 0

Saadet Partisi Kapaklı İlçe Başkanlığı ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Saadet Partisi İl Başkanı Fetih Pehlivan, ilçe başkanları, ilçe sorumluları ve partililer katıldı.

 

“HAKKI TUTUP KALDIRACAĞIZ”

 

Temmuz ayı faaliyet raporları müzakerelerinin ardından Saadet Partisi Tekirdağ  il Başkanı Feti Pehlivan bir konuşma gerçekleştirdi. Saadet Partisi olarak her zaman gerçekleri söylediklerini kaydeden Pehlivan “ Hayra motor, şerre firen olmaya devam edeceğiz. Kim ne derse desin bizler Hakkı tutup kaldıracağız” dedi.

 

“BURADAKİ TAVRI İSABETLİDİR”

 

Hükümetin politikalarında fevkalede yanlışlar olduğunu ifade eden Pehlivan, S-400 konusunda hükümetin tavrına tam destek verdiklerini söyledi. Türkiye'nin kendisini savunması noktasında ABD'ye mahkum kalamayacağını kaydeden Pehlivan, "S-400'ler, S-400'lerden ibaret değildir. Bu politikanın arkasının gelmesi icap eder. Önemli olan bizim kendi ayaklarımızın üzerinde duracak bir noktaya gelmemizdir. Yani kendi savunma silahlarımızı kendimiz üretmek mecburiyetindeyiz. Bu S-400'ler konusunda hükümetin tavrına tam destek veriyoruz. Verdiğimiz de yeni değil 2 senedir söylüyoruz. Buradaki tavrı isabetlidir. Biz Amerika'ya kendi savunmamız noktasında mahkum kalamayız. Bundan dolayı da biz kendi savunmamızı kendi imkanlarımızla sağlamak zorundayız. Bu bir politikadır. Bunun da arkası gelmelidir. Bu noktada hükümetin ortaya koyacağı ciddi her projeye destek veririz. Bizim desteğimiz psikolojiktir, siyasidir ama önemlidir kanaatindeyiz. Onun için meseleye o noktada farklı yaklaşıyoruz. Ama şunu da söyledik. S-400'ler, S-400'lerden ibaret değildir. Bu politikanın arkasının gelmesi icap eder. Önemli olan bizim kendi ayaklarımızın üzerinde duracak bir noktaya gelmemizdir. Yani kendi savunma silahlarımızı kendimiz üretmek mecburiyetindeyiz” diye konuştu.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10