Kent Konseyi tiyatro grubu kuruyor

Çerkezköy Kent Konseyi öncülüğünde Çerkezköy'de tüm halkın katılımına açık tiyatro grubu kurulacak.

Çerkezköy 31.07.2019 17:50:00 0
Kent Konseyi tiyatro grubu kuruyor

ÇALIŞMA GRUPLARIMIZIN BAŞKANLARINI BELİRLEDİK


Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Tuncay Üstünol, düzenlediği basın toplantısında kuracakları tiyatro grubu hakkında açıklamalarda bulundu. Kent Konseyi binasında gerçekleştirilen toplantıya tiyatro grubu başkanı Volkan Kuru’da katıldı. Yakın zaman içinde çalışma gruplarının başkanlık seçimlerini gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Üstünol “ Çalışma gruplarımızdan tiyatro çalışma grubunda başkanlık görevini Volkan Kuru arkadaşımız aldı. Çerkezköy’de sanat, tiyatro ile ilgili Volkan Kuru hem tecrübesi hem de bu süreç içinde geliştirdiği donatım konseyimize faydalı olacaktır” dedi.

 

“HERKESE KAPIMIZ AÇIKTIR”

 

Kent konseyinde daha önce Başkan Tuncay Üstünol ile birlikte proje geliştirme grubunda yer aldığını kaydeden Çerkezköy Kent Konseyi Tiyatro Çalışma Grubu Başkanı Volkan Kuru “ Çerkezköy’de tiyatro adına bir şeyler yapmak istediğimizi başkanımıza söyledim. Bu anlamda bize çatı olabileceklerini dile getirdiklerinde ortak paydada buluşup Çerkezköy Kent Konseyi Tiyatro topluluğunu kurduk. Tiyatro grubu için başvuruları almaya başladık ve Eylül ayından itibaren de çalışmalara başlamayı hedefliyoruz. Tiyatroya gönül vermiş, tiyatro yapmak isteyip de bu konuda fırsat bulamayan herkese ve sosyal faaliyet adına bir şeyler yapmak isteyenlere kapımızın açık olduğunu söylemek istiyoruz” dedi.

 

“TİYATRO İNSANIN RUHUNU ARINDIRIR”

 

Tiyatroya başlama noktasının kent konseyi olduğunu kaydeden Kuru “ Kent konseyi benim evim gibidir. Kent Konseyine vefa borcum olduğunu düşünüyorum ve bu borcumu da bu şekilde ödemek istiyorum. Gönlü tiyatroda olan herkesi kent konseyi tiyatro topluluğuna bekliyoruz.Tiyatro insanın ruhunu arındırır. Kişisel gelişime çok önemli faydalar sağlar. Algılarını açar. İkili ilişkilerde insanların daha rahat ilişkiler kurmasını sağlar. Herkesin her yaştaki insanın tiyatronun bir şekilde ucundan tutması gerektiği kanaatindeyim” diye konuştu.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10