KAGEDER kermesi törenle açıldı

Çerkezköy Kadın Geliştirme Derneği (KAGEDER) Kermesi  dün saat 12.00'de  Öztrak Caddesi No:19'da  Yaşar Giyim(Okulcu Baba) karşısında düzenlenen törenle açıldı. Dernek başkanı

Çerkezköy 1.08.2019 18:54:00 0
KAGEDER kermesi törenle açıldı

Çerkezköy Kadın Geliştirme Derneği Başkanı  Zeynep Bozkurt açılışta bir konuşma gerçekleştirerek kermeste satılan ürünlerin gelirinin ihtiyaç sahiplerine bağışlanacağını kaydetti.

TEŞEKKÜR ETTİ

Kermese katkıda bulunanlara teşekkür eden Bozkurt “ Öncelikle bugün derneğimizin düzenlediği kermesimizin açılışına gelerek bizlere destek veren herkese şansım ve dernek Yönetim kurulumuz adına çok teşekkür ediyorum. Kermesimizde satışa sunulan tüm ürünlerin geliri tamamen ihtiyaç sahiplerine bağışlanacak. Kermeste,  kadınlarımızın yaptığı çeşitli ev yemekleri, tatlılar, börekler olmak üzere bal,reçel,salça,  dikiş-nakış-takı ürünleri, bayan ve çocuk ayakkabıları,oyuncaklar ve çeşitli el emeği  göz nuru ürünler  ve satışa sunuldu” dedi.

KERMES 7 GÜN AÇIK KALACAK

Kermesin bir hafta açık kalacağını ifade eden Bozkurt” Kermesimize dış ülkelerde çalışan iş adamlarımızda destek verdiler. Onlara da huzurlarınızda teşekkür ediyorum. 7 gün açık kalacak olan kermesimizin hayırlı olmasını diliyorum”dedi. Zeynep Bozkurt yaptığı konuşmasının ardından hayırlı olması dileğiyle kurdelayı kesti. KAGEDER kermesinin açılışında Çerkezköy Kent Konseyi çalışma grubu başkanları, AK Parti Çerkezköy İlçe yönetimi, CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Kermeste  satışa sunulan kadınların yaptığı  üzerinde bulunan Atatürk’ün Kocatepe fotoğrafı ve imzasını taşıyan alışveriş torbaları büyük ilgi gördü.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10