Erseçkin:  İYİ'ler olarak gece gündüz sahalardayız

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, yaptığı basın açıklamasında,Türkiye'de İYİ'lik hareketi için yola çıktıklarını ve Türkiye'nin i

Çerkezköy 4.08.2019 18:30:00 0
Erseçkin:  İYİ

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, önceki akşam ilçe Teşkilatında yaptığı basın açıklamasında parti olarak Çerkezköy’de çalışmalarının hızla devam ettiğini ve yıl sonuna kadar üye sayılarını da 3 katına çıkartmayı hedeflediklerini söyledi.

 

HEDEFİMİZ YIL SONUNA KADAR İLÇE ÜYE SAYISINI 3 KATINA ÇIKARMAK

 

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, yaptığı açıklamada “ Gece gündüz demeden İYİ’lik hareketini yaymak için mücadele ediyoruz. Her hafta cuma akşamları geleneksel hale getirdiğimiz ev ziyaretlerimize Kızlıpınar’da devam ettik. Gittiğimiz evde 1 kişi dahi olsa ziyaretini yapıp İYİ’lik hareketini anlatacağız. Muhtarlarımız ile başlayan ziyaretlerimiz akşamları ev toplantıları, gündüzleri esnaf ziyaretleri olarak devam edecek. Hedefimiz yıl sonuna kadar üye sayımızı 3 katına çıkarmak. Halkımızın partimize ilgisi yüksek ve Çerkezköy iyi olacak” dedi.

 

DİLEK VE İSTEKLERİ DE DİNLİYORUZ

 

Yasemin Altın Erseçkin, vatandaşların sorunlarına çözüm bulmak konusunda  çalışmalarını  aksatmadan sürdürdüklerini belirterek, “Çat kapı yapılan ev ziyaretlerinde vatandaşımızla hasbıhal edip, dilek, istek ve önerilerini alıyoruz. Halkımızın sorunlarına çare buluyoruz. Biz vatandaşlarımız için varız.toplumun sorunu hepimizin sorunudur. Dolayısyla bu sorunların giderilmesi yada en aza indirilmesi için bizler bize düşeni yapmaya özen gösteriyoruz” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10