Kocaçınar: Üye güncelleme çalışmalarına başladık

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur  Kocaçınar  dernek üyelerinin güncelleme  çalışmalarına başladıklarını ve bu güncelleme çalışmalarını kısa za

Çerkezköy 5.08.2019 18:00:00 0
 Kocaçınar: Üye güncelleme çalışmalarına başladık

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar, üye kayıtlarını güncelleme çalışması başlattıklarını ve kısa süre içinde de sonuçlandırılmasını hedeflediklerini kaydetti. Kocaçınar “Adres değiştiren yada telefon değiştiren üyelerimizde adreslerini ve güncel telefonlarını mutlaka bize bildirsinler” dedi.

 

ÜYE GÜNCELLEME ÇALIŞMALARINA BAŞLADIK

 

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Göreve geleli yaklaşık dört ay oldu o günden bu yana dernek yönetim kurulumuzla derneği toparlamaya ve işlev hale getirmeye çalışıyoruz. Dernek olarak belli zamanlarda dernek üyelerimizin güncellenmesi gerekiyor. Ancak bugüne kadar bu güncellemeler yapılmamış. Kağıt üzerinde üye olanlar var üye olup olmadıkları bilinmiyor. Ya adres değişikliği yapılmış yada telefon değişikliği yada ilçeden ayrılmış. Bu nedenle üyelerimizin güncellenmesi ve mevcut ne kadar üyemiz olduğunu kesin olarak bilmeliyiz. Şu anda 700 olarak gözüküyor ama gerçekten bu kadar mı daha mı fazla bunu belirlemek için güncelleme çalışmalarına başladık. Bu nedenle yönetim kurulu olarak yaptığımız toplantıda öncelikle ikametgahları ve telefonları belli olan üyelerden güncellemelere başladık” dedi.

 

“BİZLERİN ULAŞAMADIĞI ÜYELERİMİZ LÜTFEN BİZE ULAŞSIN “

 

Kocaçınar “ Dernek kaydı olan yani derneğimiz üyesi olup da bizlerin ulaşamadığı üyelerimiz lütfen ya derneğe gelsin ya da telefonla bizi arasınlar onların üyeliklerini güncelleyelim. Bu konuda bizler üzerimize düşeni özenle yapmaya gayret ediyoruz. Adres değiştiren ya da telefon değiştiren üyelerimizde adreslerini ve güncel telefonlarını mutlaka bize bildirsinler. Dernek yönetimi olarak yaptığımız çalışmalarımızı ve duyuruları sosyal medya hesaplarından onlara ileteceğiz. Dolayısıyla üye güncellemesi hem derneğimiz hemde üyelerimiz için önemli. Lütfen bizlere ulaşılsın” diye konuştu.

 

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10