Kurban için Bursa ve Sürmene bıçakları tercih ediliyor  

Kurban bayramında kurban kesecek olan vatandaşların  Bursa ve Sürmene  bıçaklarını tercih ettikleri belirtildi. Çerkezköy Gazi Osmanpaşa mahallesi Efendioğlu sokak No: 17'de Bursa Bıçakçısı

Çerkezköy 8.08.2019 19:08:00 0
Kurban için Bursa ve Sürmene bıçakları tercih ediliyor  

Bıcakçı Bayram Yıldızlı, “Özellikle gerek Çerkezköy’de gerek bölgemizde kurban kesecekler her yıl olduğu gibi bu yılda kurban bıçaklarında en çok Bursa ve Trabzon Sürmene bıçaklarını tercih ediyor. Yaklaşık bir aydır satışa çıkardığımız Kurban bıçakları ilgi görüyor. Yıldızlı, Kurban Bayramı’nın yaklaşmaya başlamasıyla birlikte, kurban kesecek vatandaşların kurban bıçağı almaya başladıklarını belirtti.

 

 KURBAN İÇİN BURSA VE SÜRMENE BICAKLARI TERCİH EDİLİYOR

 

 Bıçakçı Bayram Yıldızlı; “Her yıl olduğu gibi bu yıl da kurban bayramında küçükbaş ve büyükbaş olmak üzere çok sayıda vatandaşın kurbanını kesmek için Bursa ve Sürmene bıçaklarını tercih ediyor. Tamamen yerli üretim olan Bursa ve Trabzon Sürmene bıçaklarının en çok tercih edilmesinin nedeni bu bıçaklar dövme çelikten yapılmış olması ve bu nedenle yüze dönmemesi ,garantili olması ve de bilemeye uygun olmasıdır.Ayni zamanda yıllarca kullanımının olması nedeniyle tercih ediliyor.Şu anda satışlarımız  normal seviyede. Bıçakçılar olarak biz en çok Kurban Bayramı arifesinde bıçak satıyoruz. Kurban bıçakları büyüklüğüne göre 40-50-120 TL arasında satılmaktadır. Normal zamanlarda ise ihtiyacı olanlar alıyor. Özellikle yine Bursa ve Sürmene satırlarımızda var. Bunlarında satışını yapmaktayız. Kurban bıçağı ve  kurban eti parçalama içinde satır ihtiyacı olanlar almamışlarsa  işyerimizden temin edebilirler.”dedi Bayram Yıldızlı işyerinde her türlü bıçak ve satır bilemesini itina ile yaptığını da belirtti.

 

Haber/Seyit SÜREN

 

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10