Şampiyon sporculardan Kaymakam Abban'a ziyaret

Kilolarında Türkiye birincisi olan Çerkezköy Halk Eğitiminin Milli sporcuları ve TSD Çerkezköy Şubesi kursiyerleri olan  Kübra Kepenek ve Gülsüm  Ügey  Gençbayraktar antrenörleri Bilal Güzel ve TS

Çerkezköy 10.08.2019 08:52:00 0
Şampiyon sporculardan Kaymakam Abban

Ziyarette konuşan 63 kilo genç kızlar Türkiye Şampiyonu Kübra Kepenek ve 68 kiloda Türkiye şampiyona Gülsüm Ügey Gençbaykatar’ın antrenörü Milli Antrenör Bilal Güzel  sporcularının çok güzel maçlar çıkardıklarını kaydetti. Güzel, sporcularımız rakipleriyle berabere kaldıkları için yeniden rakipleri ile karşılaşacak ve yendikleri takdirde Avrupa şampiyonasına katılacağını kaydetti.

 

 SPORCULARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ

 

 Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube başkanı Gülnur Kocaçınar ise, “İlçemizden başarılı sporcuların çıkması bizleri son derece mutlu ediyor ve gururlandırıyor. Özellikle Taekwonda dalında son yıllarda Türkiye şampiyonluğu, Avrupa ikinciliği gibi bir çok derece yapan sporcularımız her yıl artarak devam etmiş olmasında da Tekirdağlılar olarak mutluluk oluyoruz ve gururlanıyoruz. Bu iki evladımızın da yeniden katılacakları Milli Takım seçmelerinde başarılı olacaklarına ve Avrupa’da Milli olarak ülkemizi temsil edeceklerine cani gönülden inanıyorum” dedi.

 

ABBAN’DAN TAM DESTEK

 

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abman da başarılı sporcuların Avrupa’ya gideceklerine inandığını ve sporculara başarılı olmaları için gereken desteğin verileceğini kaydetti. Abban “ Son yıllarda özellikle Taekwondo sporunda Çerkezköy’den çok başarılı sporcuların çıkmış olmasından da mutluluk duyuyorum. Çocuklarımızın diğer spor dallarında da başarılı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10