CHP ilk gün bayramlaştı

CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı'nda bayramlaşma programını bayramın birinci günü gerçekleştirdi. Parti binasında gerçekleştirilen bayramlaşmaya Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay d

Çerkezköy 14.08.2019 17:49:00 0
CHP ilk gün bayramlaştı

Ramazan Bayramının ilk günü saat 13:00’de Çerkezköy İlçe Teşkilatında bayramlaşma töreni organize eden Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, programda tüm partililerin bayramını kutladı. Programda Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, CHP İlçe Başkanı Engin Camcı, CHP İlçe Kadın Kolları Gülşah İkizoğlu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Uğur Can Avcılar, meclis üyeleri ve partililer katıldı.

BAYRAMINI KUTLADI
Programda konuşan CHP İlçe Başkanı Engin Camcı “ Bayramlar bizleri bir arada tutan, yoksullara, mazlumlara, kimsesizlere yakınlaştığımız; sevginin, dostluğun, barışın ve kardeşliğin vücut bulduğu mübarek günlerdir. Bayramlar aynı zamanda toplumsal birlik ve barışımızın, paylaşmanın, dayanışmanın ve ortaklaşmanın sembolü, manevi zenginliklerimizdir. Kesinlerin kurbanların hayırlara vesile olmasını, mübarek olmasını diliyorum.” dedi. Bayramların Bir araya gelme ve birlik olma günü olduğunu ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ tüm Tekirdağlı hemşerilerimin ve yurttaşlarımızın mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyorum” ifadelerini kaydetti.

Haber/Faik Onur KYAA


0282 726 91 91
0282 747 65 10