Pınar bulvarında alt yapı çalışmaları başladı.

Kapaklı'nın ana caddelerinden biri olan Pınar Bulvarında Tekirdağ Büyükşehir ve Kapaklı Belediyesi iş birliği ile altyapı çalışmaları kapsamında kanalizasyon, yağmur suyu ve içme suyu hatlar?

Kapaklı 16.08.2019 16:03:00 0
Pınar bulvarında alt yapı çalışmaları başladı.

Kapaklı Pınar Bulvarında alt yapı çalışmaları kapsamında kanalizasyon, yağmur suyu ve içme suyu hatlarının yenilenme çalışmalarına başlandı.

 

“KAPAKLI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

 

Çalışmalar hakkında bilgi veren Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin “ Haydi Bismillah diyerek Kentimiz ana caddesi olan Pınar Bulvarımızda alt yapı çalışmalarımıza başladık. Bulvarımızın Kanalizasyon, yağmur suyu ve içme suyu hatlarını komple yeniliyoruz. Çalışmaların tamamlanması ile caddemizi tekrar sıcak asfalt ile kaplayacağız, yaya kaldırımlarımızı da yenileyerek genişleteceğiz ve şehrimize yakışan bir prestij caddesini ilçemize kazandıracağız. Yaklaşık 3 ay sürecek olan çalışmalar boyunca vatandaşlarımızdan ve esnaflarımızdan sabır ve anlayış bekliyoruz. Söz verdiğimiz gibi artık değişim ve gelişim zamanı. Şehrimizi yeniden birlikte inşa ederek geleceğine güvenle bakan ve daha yaşanabilir Kapaklı için çok çalışacağız.”dedi

 

Haber/Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10