Başkanlığa Beytullah Çoşkun vekalet ediyor

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ın  Belediye başkanlarının yurt dışı inceleme ziyaretleri için yurt dışına gitmesiyle birlikte Çerkezköy Belediye Başkanlığına 3 gün vekale

Çerkezköy 19.08.2019 17:50:00 0
Başkanlığa Beytullah Çoşkun vekalet ediyor

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın yurt dışına gitmesiyle birlikte başkanlığa Çarşamba gününe  kadar meclis üyesi Beytullah Coşkun’un vekalet edeceği kaydedildi.

 

GÖREVİMİ AKSATMADAN EN İYİ ŞEKİLDE YERİNE GETİRİYORUM

 

Cumartesi günü Serdar Ürkmez’in Belediye Başkanlığı vekaletinin sona ermesinin ardından  Belediye Başkanlığı vekaletini Pazar günü devralan CHP’li belediye meclisi üyesi Beytullah Coşkun görevini Çarşamba sabahı mesaiye kadar devam ettirecek. Belediye Başkanı Vahap   Akay’ın yokluğunda başkanlığa vekalet eden ikinci  isim olan  Belediye Başkan Vekili Beytullah Coşkun,“Belediye Başkanımız Vahap Akay’a bizlere güvenerek verdiği başkanlık vekaleti için çok teşekkür ediyorum ve onur duydum.  Görevimi en iyi şekilde başkanımızı aratmayacak şekilde yerine getirmeye özen gösteriyorum. Tüm Belediye hizmetlerinin aksatılmadan yürütülmesi  için elimden geleni yapıyorum. Belediye Başkanımız Vahap Akay’ı bu  kutsal ve onurlu makamda en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyorum. Belediye Başkanlığına Vekaletin süresince  hayırlı olsun ziyaretine gelen herkese çok teşekkür ediyorum”dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN   

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10