Kapaklı'da ay ışığında sinema keyfi yaşandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ay Işığı'nda 2. Sinema Geceleri etkinliği kapsamında "Hedefim Sensin" isimli sinema filmi Kapaklı'da eski Belediye meydanında göste

Kapaklı 21.08.2019 14:15:00 0
Kapaklı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Ay Işığı Sinema Geceleri, “Hedefim Sensin“ adlı film Kapaklı’da vatandaşların seyrine sunuldu.

 

“NOSTALJİ DOLU BİR AKŞAM YAŞIYORUZ”

 

Kapaklı Eski Belediye meydanında gösterilen filme Kapaklılı vatandaşlar büyük ilgi gösterirken, filmi Kapaklı Belediye Başkanvekili Ruhi Özden, belediye meclis üyeleri de vatandaşlarla birlikte izledi.

 Vatandaşların açık hava sinema etkinliklerine göstermiş oldukları ilgisinden memnun olduğunu belirten Kapaklı Belediye Başkanvekili Ruhi Özden “Ay ışığında sinema gecelerinde bu akşam Belediye meydanımızda “ Hedefim Sensin” adlı sinema filmi ile nostalji dolu bir akşam yaşıyoruz. Katılan vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi. Yapılan etkinliğin ilçeye ayrı bir renk kattığını kaydeden vatandaşlar  “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne ve Kapaklı Belediyesine sunduğu bu güzel etkinlikler için teşekkür ederiz" diye konuştu.

 

Haber/Sevay KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10