Su deposunun temeli atıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ), Bıyıkali Mahallesi Su Deposu temel atma töreni düzenlendi.

Tekirdağ 26.08.2019 17:33:00 0
Su deposunun temeli atıldı

ALBAYRAK’TA KATILDI

 

Süleymanpaşa ilçesine bağlı Bıyıkali Mahallesi'nde gerçekleştirilen temel atma törenine, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz ve Büyükşehir Belediyesi ile TESKİ'nin daire başkanları ve Bıyıkali Mahallesi sakinleri katıldı.

 

 

“HAYIRLI OLSUN”

 

Bıyıkali Mahallesi'nin su sorununu tamamen ortadan kaldıracak olan su deposunun açılışı ise 2020 yılının Şubat ayında gerçekleştirileceğini kaydeden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak “ Belirli bir program çerçevesinde il genelinde hizmet ve yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak halkımızın ihtiyaçlarına çözüm üretmeye devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle yatırımımızın mahallemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Konuşmalardan sonra protokol üyelerinin start butonuna basmasının ardından temel atma töreni sona erdi.

 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10