Kapaklıspor'dan olumlu sinyal

2019-2020 sezonu hazırlıklarını aralıksız bir şekilde sürdüren Süper Amatör Lig ekiplerinden Kapaklıspor hazırlık maçında Avcılar Yeşilkentspor ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşıs?

26.08.2019 17:59:00 0
Kapaklıspor

Avcılar Atatürk stadında oynanan dostluk maçında Kapaklıspor, rakibi Avcılar Yeşilkent’i  6-1 mağlup etti.

 

İLK GOL ŞABAN’DAN GELDİ

 

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden Kapaklıspor Avcılar Atatürk Stadı’nda Avcılar Yeşilkent takımı ile karşı karşıya geldi. Maça iyi başlayan Kapaklıspor ilk dakikalardan itibaren rakip kalede gol aradı. İlerleyen bölümlere doğru Şaban ile bir gol bulan Kapaklıspor karşılaşmada öne geçti. Ev sahibi ekip Avcılar Yeşilkentspor ise Kapaklıspor karşısında istediği futbolu ortaya koyamadı.

 

İLK DEVREDEN İKİ GOL ÇIKTI

 

İlerleyen bölümlere doğru sağlı sollu ataklarını sürdüren Kapaklıspor karşısında ev sahibi ekip kontra ataklardan beraberlik golünü aradı. İlk devrenin sonlarına doğru sahneye çıkan Murat düzgün vuruş ile Kapaklıspor’u karşılaşmada 2-0 öne geçirdi. Gelen golle birlikte rahatlayan Kapaklıspor kalan dakikalarda fark mücadelesi verdi. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Kapaklıspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

YARIM DÜZİNE GOL

 

 Karşılaşmanın ikinci devresinde de etkili oyununu sürdüren Kapaklıspor Nusret ile bir gol daha bularak farkı üçe çıkardı. Kalan dakikalarda oyun disiplinden kopan zayıf rakibi karşısında rahat  bir futbol ortaya koyan Kapaklıspor Mehmet’in düzgün vuruşu ile skoru 4-0 yaptı. Ev sahibi ekip Avcılar Yeşilkentspor ikinci devrenin ortalarına doğru şeref sayısını buldu. Goller bulmaya devam eden Kapaklıspor Tuğrul ile farkı tekrardan dörde çıkardı. Kalan dakikalarda Buğra ile bir gol daha bulan Kapaklıspor karşılaşmadan 6-1 galip ayrılarak yeni sezon öncesi olumlu sinyal verdi.

 

“HEDEF ŞAMPİYONLUK”

 

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Kapaklıspor Başkanı Nizamettin Çoban “ 2019-2020 sezonu öncesi hazırlıklarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. Bugün oynadığımız karşılaşmada Avcılar Yeşilkentspor’u altı golle geçerek gelecek haftalar öncesi takımımız umut verdi. Kapaklı’daki tüm sporseverlerin takımımıza sahip çıkmasını istiyorum. Bu yıl kurduğumuz iddialı takım ile ligi şampiyon olarak tamamlamak istiyoruz” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10