Zenginal Milli Eğitim Şube Müdürü oldu

Çerkezköy'ün duayen eğitimcilerinden ve 2018 yılında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Eski Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal'ın oğlu Arif Zenginal Ã??

Çerkezköy 28.08.2019 15:01:00 0
Zenginal Milli Eğitim Şube Müdürü oldu

Çerkezköy Metin Seçkin Ortaokulu Müdürü görevini yapan Arif Zenginal , Gaziantep’e tayini çıkan Mehmet Fatih Kocabaş’ın yerine Şube Müdürlüğüne görevlendirildi.

 

GÖREVİNE SALI GÜNÜ BAŞLADI

 

Görevine Salı günü itibariyle başlayan Arif Zenginal “ Aslen Rizeli’yim. İlk ve ortaokulu Rize’de tamamladım. Babamın Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanmasıyla birlikte Çerkezköy’e geldik ve buraya yerleştik.Liseyi Çerkezköy Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesinde okudum. Ardından  Sakarya Üniversitesi Türkçe Öğretmenliği Ana Bilim Dalından mezun olduktan sonra öğretmen olarak ilk atamam Bitlis’in Hizan ilçesindeki 2012 yılında Yatılı Bölge Ortaokuluna görevlendirildim ve burada 3 yıl görev yaptıktan sonra il dışı yer değişikliği ile Kapaklı Gazi Ortaokuluna tayin oldum. Milli Eğitim bakanlığımız tarafından yapılan yazılı sınavla Tekirdağ ili Çerkezköy Nurullah Narin Ortaokuluna Müdür Yardımcısı olarak görevlendirildim.Bir süre sonrada Çerkezköy Veliköy Belediyesi Ortaokuluna Müdür vekili ve ardından da  Çerkezköy Metin Seçkin Ortaokulu’na Müdür olarak görevlendirildim. 26 Ağustos 2019 tarihinde de Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü olarak görevlendirildim ve görevimi de 27 Ağustos itibariyle başladım. Yeni görevimde de ilçemizde eğitim kalitesinin daha da yükselmesi için İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin Gümüş ve diğer arkadaşlarımızla birlikte var gücümüzle çalışacağız” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10