Çerkezköy'de okul alışverişleri hızlandı

 Çerkezköy'de yaklaşık 45 yıldan bu yana faaliyet gösteren Vize Giyim'inde okul kıyafeti mağazalar gibi bu yılda uygun fiyatlarla okul kıyafeti satışı yaptığı belirtildi. Vize Giyim sahibi

Çerkezköy 29.08.2019 16:19:00 0
Çerkezköy

Atilla Dinç, “Bu yılda uygun fiyatlarla satışlarımızı yapıyoruz. Bizim için önemli olan müşteri memnuniyeti ve bu nedenle az bir karla satış yapmayı kendimize prensip edindik.Bizler hiçbir öğrenci velimizin mağduriyet yaşamasını istemiyoruz ve her öğrenci velisi çocuklarına rahatlıkla kıyafet almasından yanayız bu nedenle fiyatlarımız her okul için uygun yani düşük fiyatlardır. Kıyafetler  ilk ve orta ve liseye göre 150TL’den 260 TL arası değişiyor. Okul kıyafeti fiyatları bu yıl yüzde onluk bir artış oldu oda girdi maliyetlerinden kaynaklanıyor. Aksine fiyatlar günün koşullarına göre kıyaslama yapılırsa düşük fiyatlardır” ifadelerini kullandı.

 

 

BÖLGE HALKIMIZA HİZMET ETMEKTEN MUTLUYUZ

 

 Dinç, “Bölgemizde okul kıyafeti satan işyerleri olarak  bizler Trakya okul kıyafetleri üreticileri ve Satıcıları Derneği bünyesinde yer alan ğretici ve satıcılarız ve tüm dernek üyesi mağazalar  ayni fiyatlar üzerinden satışlarını yapmaktadır. Hepimiz Uygun fiyatlarla kaliteli hizmet vermeye  özen gösteriyoruz. Ayrıca ürünlerimiz  Ticaret bakanlığı onaylı olup hiçbir şekilde  kanserasyon madde içermemekte ekolojik testleri yapılmış  kaliteli ve garantilidir. Vatandaşlarımız gönül rahatlığı ile ürünlerimizi alabilirler.Yaklaşık 45 yıldan bu yana bölge halkımıza güler yüzlü personelimizle de hizmet vermekten onur duyuyoruz”diye konuştu.

 

Haber/Seyit SÜREN  


0282 726 91 91
0282 747 65 10