Hayvan barınağı için çalışmalar başladı

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin yeni hayvan barınağı için çalışmaların başladığını açıkladı.Kapaklı'da bir barınağın gerekli olduğunun altını çizen Başkan Ç

Kapaklı 29.08.2019 16:53:00 0
Hayvan barınağı için çalışmalar başladı

Barınak alanında önceki gün incelemelerde bulunan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin “ İlçemizde modern bir hayvan barınağı olmazsa olmazların arasında yerini almıştır. Bu nedenle gerekli incelemeleri yaparak  çalışmalarımızı başlattık. Çalışmaların sona ermesinin ardından barınağımızın yapım çalışmalarına başlayacağız. Barınak konusunda en ince detayında dahi hayvan sever dostlarımızın ve sivil toplum kuruluşlarının fikirlerini alacağız”diye konuştu.

 

 “ONLAR HAYATIMIZIN BİR PARÇASI”

 

Yeni yapılacak olan hayvan barınağı çalışmalarının özen içerisinde yürütüleceğini ifade eden Çetin “ Onlar bizim can dostlarımız. Onlar; hayatımızın bir parçası, bu kentin bir parçası. Onların en uygun şartlarda barınması , tedavi edilmesi ve sahiplendirilmesi  bizim için çok önemli. Bu sebeple hayvan barınağımızı en kısa sürede tamamlayacak  ilçemize kazandıracağız” diye konuştu.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10