Pes dedirten hırsızlık

Çerkezköy Belediyesinin bir süre önce cadde ve sokaklara koyduğu kafes tipi paslanmaz galvaniz aksesuarlı çöp kutuları hırsızların hedefi oldu. Onlarca çöp kutularını bağlı oldukları vidalardan sÃ

Çerkezköy 11.09.2019 17:40:00 0
Pes dedirten hırsızlık

Yaşanan bu hırsızlık olayına tepki gösteren cadde esnafı, hırsızların en kısa sürede yakalanmasını ümit ettiklerini kaydetti. Esnaf “ Bu çöp kutuları milletin parası çevre temizliği için belediye tarafından konuldu. Kentimizin en hareketli  yaşamsal  ve cazibe sokaklarından biri olan Özcan sokak sokağımıza belediye tarafından  yapılan yeni çevre düzenlemesi ile  yaya kaldırımlarına konulan  çöp kutularının yerinden  önceki  sabah işyerlerimize geldiğimizde  çöp kutularının yerinden  söküldüğünü görünce şok olduk. Bu sokağımızda konulan bu çöp kutuları sürekli olarak çalınıyor. Bu çöp kutularını kim ve kimler çaldıysa yakalanarak gerekli yasal işlemin yapılmasını, gece bekçilerinin de sokaklarda daha sık aralıklarla devriyelerini sıklaştırmalarını ve bu hırsızlık olaylarının önüne geçilmesini istiyoruz dediler.

 

 

BAŞKAN AKAY TEPKİ GÖSTERDİ

 

Hizmetin yapılması kadar korunmasının da önemli olduğuna vurgu yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ Daha yaşanılabilir bir kent ve halkımızın tüm imkânlarından yararlanabilmesi için hizmet üretmeye çalışıyoruz. Ancak yaptığımız bu hizmetler kim olduğunu bilmediğimiz art niyetli kişiler tarafından tahrip edilerek, kullanılmaz hale getiriliyor. Daha öncede böyle hırsızlık olaylarıyla karşı karşıya kaldık. Ürettiğimiz hizmetleri korumak o hizmetlerden yararlanan değerli halkımızın sorumluğunda olmalıdır” diyerek vakit kaybetmeden ekiplerin çalışmalara başlayarak mevcut alanda yenileme çalışması yaptığını kaydetti.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10